痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
猫你老母呀!大陸啲獸醫係咁架啦
又一個post 證明貓撚on9
樓豬係 屌佢個d 都係

咁你一定知除左即刻睇獸醫之外仲有乜唔on9嘅解決方法喇 留名學野

唔好理d傻閪啦
暑假自然多小朋友咖啦

咁快敗走好撚柒
比我撚完叫人唔好理
可憐的貓
快啲搵其他獸醫睇啦
拖拖下到時後悔都無用
祝你隻貓快啲好返 肥肥白白
因為隻貓再出去只會更加緊張 已經call左24小時上門
樓主,如果你睇醫生醫生開撚錯藥食到你得返半條人命,你家人係咪由9你等第二日去拎返個人滿意答覆再送你去急症。
你自己諗下你係咪on9。
個獸醫雖然仆街,你呢d簡直仆街過獸醫。
送隻貓睇醫生好辛苦?定係你見夜唔想去?唔想去咪由9佢死law。但又要開post講撚到自己有幾愛隻貓,咁即係點燃樣?
如果隻貓真係死左,你唔好去揾獸醫算帳,隻貓你都有份害死。
利申:冇養貓

幾撚時到啊吓?
希望你主人冇事啦
咩叫霍納症候群
點解洗完仲衰
利申:無養過寵物,唔知咩事
即係而家醫生黎緊?
快d睇好喎
又一個post 證明貓撚on9
樓豬係 屌佢個d 都係

咁你一定知除左即刻睇獸醫之外仲有乜唔on9嘅解決方法喇 留名學野

貓撚真係冇腦
你洗唔洗都睇下獸醫
咁嚴重都唔執睇醫生 仲等到聽日
聽日都死撚咗了

緊張重要定條命仔重要
仲等佢訓,等陣訓訓下走左你就怪自己仲咩唔早啲搵醫生!
d動物要係自然生存天生身體分分鐘好過人啦都唔知帶去睇獸醫做乜鳩無野搵野黎搞
樓豬同個獸醫一樣都是廢物
得個幾張相學人上連登求救?
仲訓訓訓 訓乜撚野呀 你唔舒服都會走去訓啦 但唔通訓完一定冇事啦 屌訓你老母你唔驚隻貓一睡不起既
對貓而言,大部份的霍納氏症候群是無法確認病因的,往往就診斷為自發性( idiopathic ),而對於大部份能確認病因的病例而言,神經路徑的創傷是最常見的,如咬傷、頸部或耳朵的手術、及臂神經叢或頸神經叢,其它的病因包括中耳炎( 包括清理耳朵所造成的醫源性傷害 )、鼻咽息肉、前胸腫瘤。霍納氏症候群的症狀包括縮瞳、眼球陷沒( enophthalmos )、瞬膜脫出、及眼瞼下垂,並非所有的病例會出現所有的症狀,但縮瞳則是一致的症狀。霍納氏症候群的診斷要從完整的病史及詳細的理學檢查 開始,要特別注意是否最近有創傷的發生?仔細以耳鏡檢查耳道、評估是否有其它神經學上的症狀,這會有助於病灶的定位。
貓貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞