痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
幫推
撐住啊貓仔
死仆街冇醫德就咪撚害人啦
他朝君體也相同呀 咒鳩你啲仆街生仔冇屎忽呀冚家產
推返上嚟
有無醫德呀
貓唔係生命嚟?
畀人懷疑手勢唔好醫到隻貓有事就走咗去
咁過份嘅
喂開左名未
你自己個隻醫得返就得
其他人中招點算?
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

唔想隻寵物受到傷害就唔好去

幫push
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

幫push

樓豬會唔會係 fb開個 post? share俾多 d人睇!

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229
上水果幾間獸醫診所都麻麻地 希望貓貓快啲好返
太好了!
巴打唔好放過嗰間仆街診所
惡啲屌佢地
老闆話唔批嘛?唱到單嘢周圍都知仲批唔批呀屌你老母
上面啲貓撚真係好撚弱智
樓主晏小小上水就屌佢縮沙唔開名
之後樓主post埋間野張單出黎都可以唔知係果間野黎繼續屌 根本一開始樓主無做啲乜已經比你班撚樣先入為主覺得樓主不負責任
然後話撚埋call24小時獸醫上門喇都繼續屌
屌你老母call直升機送佢去醫院好唔撚好?

你地班撚屌貓撚真係唔撚好話人標籤你地 你地真係好弱智
我未見過狗撚係咁弱智
上面啲貓撚真係好撚弱智
樓主晏小小上水就屌佢縮沙唔開名
之後樓主post埋間野張單出黎都可以唔知係果間野黎繼續屌 根本一開始樓主無做啲乜已經比你班撚樣先入為主覺得樓主不負責任
然後話撚埋call24小時獸醫上門喇都繼續屌
屌你老母call直升機送佢去醫院好唔撚好?

你地班撚屌貓撚真係唔撚好話人標籤你地 你地真係好弱智
我未見過狗撚係咁弱智

咁我又講返句公道說話

貓義工 兩登都好多

貓乜撚野義工 收皮啦
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

幫push

樓豬會唔會係 fb開個 post? share俾多 d人睇!

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

push
幫推
隻貓俾個獸醫咁搞法係慘,但係俾你個on9養仲慘

明知隻貓有事唔睇獸醫,仲俾佢訓多幾個鐘

講到間診所咁仆街,又唔開名,淨係喺到開po有撚用咩
如果係我,我會將第一間放埋一邊先,然後搵等二間視情況甚至等三間診斷、證明係咪第一間失誤導致,簡間你認為最合理可靠既治療。

等醫好貓有哂證據再向上水追討,但現階段我唔會再選擇俾佢接觸隻貓,因事實已證明佢地亂鳩黎、亦無能力處理,分分鐘仲會俾佢地㩒住搶,而且會拖延貓貓病況。

我只養過鼠,但我因太信任單一獸醫判斷,我鼠最後病情延誤、突然惡化失救,但佢原本只係患常見疾病。

我既經歷係本地獸醫質素極參次。
就算斷岩症都未必醫得岩,所以療程期間有懷疑時唔怕睇多一兩間。
而動物非人,無足夠表達能力,又比人忍耐但脆弱。
同埋患病期間多抱懷疑態度,
我地普通人好難判斷小動物病況有否好轉,有時可能只係你以為有,所以病時千萬唔好自行理解佢地既變化同行為,有任何疑問就尋求專業判斷。

以上個人經歷同教訓,希望對你有些少幫助
祝望貓貓早日康復
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

幫push

幫推
好 我會放上各大fb page果d 自爆唔緊要 預左 如果各位巴絲打見到就支持下啦
好 我會放上各大fb page果d 自爆唔緊要 預左 如果各位巴絲打見到就支持下啦

而家狙擊你個兩個潛左 無人搞你自爆嫁啦
暫時放左上天下貓貓 果到有D片 大家可以睇下個情況
仲有我依家聯絡緊蘋果
暫時放左上天下貓貓 果到有D片 大家可以睇下個情況
仲有我依家聯絡緊蘋果

貓貓依加點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞