痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
有冇打算轉貼去各大貓谷/北區谷?
dllm 好心痛
一定冇事
雖然冇養貓,但自己都有養寵物,知道巴打一定好心痛
祝貓貓早日康復
希望樓主隻貓貓快d好番
仆街獸醫不得好死!!!
推到間診所仆街
貓貓
屌佢老母仆街獸醫
屌 我隻貓幾個月大嗰陣嘔 我都係帶佢去依間 第一次係個女醫生睇 話冇咩事 幫佢打左針廿四小時一定唔會再嘔 點知第二日又痾水又嘔 嚴重到佢連貓砂都分唔清喺邊周圍痾 我即刻再帶番佢去 嗰次係個男醫生睇 幫佢吊針打針 住左幾日醫院先好番啲 我覺得個男醫生好啲 但個女醫生真心垃撚圾 唔識醫唔好出嚟害啲動物啦
幫推
希望貓貓冇事
同推到間嘢仆街
呢d有無得投訴釘佢牌
屌你老母仆街診所
幫推 推到佢條撚樣全家死
希望睇完專科有好消息
貓撚真係好痴線
人去醫病都未必一定次次醫得好啦 更何況動物講唔出個病情

醫生又好獸醫又好,都係主要聽你講有咩病徵同埋自己觀察去做診治

你同佢講隻耳有問題 而佢又見佢耳仔有問題 咁未幫佢洗耳

咁岩trigger到其他毛病出黎點解一定係個獸醫既問題
貓撚真係好痴線

醫生又好獸醫又好,都係主要聽你講有咩病徵同埋自己觀察去做診治

之後態度咁不負責任 都唔見得個獸醫有幾好
同埋你有無追晒個po
擺明第一手洗耳係有問題 第二個獸醫都即刻幫佢洗走原本d 洗耳油
推~蘋果記者點講?
貓撚真係好痴線

洗完耳就咁樣 唔關佢事關咩事呢?
依家完全聽唔到野 我check埋係洗耳不當引發中耳炎搞到咁你都可以話唔關佢事?
你無撚野呀?
貓撚真係好痴線

洗完耳就咁樣 唔關佢事關咩事呢?
依家完全聽唔到野 我check埋係洗耳不當引發中耳炎搞到咁你都可以話唔關佢事?
你無撚野呀?

我係個post打撚到明係因為耳仔痕 佢用腳r甩左d毛 我怕佢有細菌會愈黎愈痕 唔該你唔撚知咩事就唔好扮曬野
貓撚真係好痴線

睇完第一個獸醫反而重嚴重左 都可以講得出係正常?
明顯係醫療失當喇下話

醫完反而嚴重左走去怪樓主唔諒解個獸醫

痴撚線
貓撚真係好痴線

明顯係醫療失當喇下話

痴撚線

佢都檢查過我隻貓既耳仔 佢作出洗耳既行動同埋成個洗耳過程都係佢地做 見到貓耳污衊 就一味話洗耳
攪到我隻貓咁都唔係佢地問題 係我隻貓抵死?
貓撚真係好痴線

明顯係醫療失當喇下話

痴撚線

佢都檢查過我隻貓既耳仔 佢作出洗耳既行動同埋成個洗耳過程都係佢地做 見到貓耳污衊 就一味話洗耳
攪到我隻貓咁都唔係佢地問題 係我隻貓抵死?

條友智障 唔好理佢啦

貓貓最近點?
想問d油性耳水,唔係洗完耳要即刻沖番出黎
一陣試下咁拎佢出去 call左gogovan係樓下 希望佢唔知啦 入貓袋佢太緊張 加油呀貓仔
一陣試下咁拎佢出去 call左gogovan係樓下 希望佢唔知啦 入貓袋佢太緊張 加油呀貓仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞