痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
巴打 我係你就即刻去睇獸醫
動物既病情唔拖得 好容易急轉直下 之後就神仙都難救了
巴打我之前睇開果間叫動物醫療診所-旺角
係勝利道架 收費就肯定貴架喇
不過上次我隻老狗有事 醫生都好細心
快d睇醫生
帶佢睇醫生先啦
真係唔拖得
痴線養貓
邊區?
我之前睇開嗰間轉咗個醫生又係粗手粗腳
又唔撚開人名
明知有事又唔睇24
只係開post
得罪講句 你把火緊要定隻貓緊要?
留名跟進
貓仔好慘

正想講
主人係慘
但巴打要睇清楚係
又唔撚開人名
明知有事又唔睇24
只係開post
得罪講句 你把火緊要定隻貓緊要?

咪係 仲要戇尻尻等答覆先肯開名做乜柒
我朋友隻貓就係因為去完d唔專業既獸醫醫死
樓主快d帶佢去睇醫生啦
快啲開名
樓主你仲咁得閒開post 不如快點帶主子去睇醫生啦 仲有 唔好以為主子瞓左=對佢好 貓貓忍受力仲勁過人類 到時時間過左 唔好後悔

利申:我主子唔係好似你主子咁 但我主子忍心臟病發忍左好耐先頂唔順 好彩我乜都唔理搵獸醫診所睇先救返 時間就是金錢
快撚啲帶佢去睇醫生啦唔該
貓貓狗狗真係可以係好短時間內玩完
佢錯過最佳治療時間你到時仲可以搵邊個交待
唔覺得係洗耳仔令到佢有呢個情況,好大機會係隻貓本身都有呢個情況,覺得你將所有嘢歸咎於個獸醫係唔合理
馬上去睇醫生啦
睇你描述好大件事,唔好再拖
睇完無事仲可以慢慢瞓啊

Ps等你開名
好撚嚴重咁喎 等聽朝好咩?
樓主唔好再等,即刻搵過24 小時獸醫再睇,分秒必爭
Rip...唔醫一隻眼會盲
如果隻貓係我嘅, 我就而家搵個獸醫
隻貓俾個獸醫咁搞法係慘,但係俾你個on9養仲慘

明知隻貓有事唔睇獸醫,仲俾佢訓多幾個鐘

講到間診所咁仆街,又唔開名,淨係喺到開po有撚用咩
隻貓俾個獸醫咁搞法係慘,但係俾你個on9養仲慘

明知隻貓有事唔睇獸醫,仲俾佢訓多幾個鐘

講到間診所咁仆街,又唔開名,淨係喺到開po有撚用咩

真係要屌鳩埋樓主 做人廢撚到
上嚟開post問嘢 好喇 成村人俾哂意見 都仲喺到阿支阿左完全無視哂
都唔知開嚟做乜柒
做着佢隻貓真係陰公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞