痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
http://sweetaqu.pixnet.net/blog/post/25795071-%E8%B2%93%E7%99%B2%E7%99%87%2C%E7%99%B1%E7%98%93-%E7%B5%90%E6%9E%9C%E7%AB%9F%E7%84%B6%E6%98%AF%E4%B8%AD%E8%80%B3%E7%99%BC%E7%82%8E%21%21--%E8%80%81%E8%B2%93%E9%A0%88%E6%B3%A8

我搵到個CASE 係一樣 中耳發炎食唔到野
搵到個病因就好
@!!

去睇醫生啦
好多病既symptoms 可以好似架大佬
唔好信咁多網上野啦,害死人
會啊 我已經BOOK左旺角最好果間獸醫 可惜要聽要1415先有唯一一個位

SORRY我真係唔夠薑再睇9流醫生 我會係呢段時間照顧到佢最好 係上面條LINK

都睇到9流醫生有幾多
會啊 我已經BOOK左旺角最好果間獸醫 可惜要聽要1415先有唯一一個位

SORRY我真係唔夠薑再睇9流醫生 我會係呢段時間照顧到佢最好 係上面條LINK

都睇到9流醫生有幾多

醫人都好多庸醫 何況獸醫好多野雞大學grad
推!!!!!
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

唔想隻寵物受到傷害就唔好去

幫push

樓豬會唔會係 fb開個 post? share俾多 d人睇!

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

push

push

去香港獸醫管理局投訴
獸醫管理局我睇過 時間長同無咩用
黑店
北區應該去粉嶺和泰...醫生好好人....
收費 ok
都話落元朗搵saa診所
push
下次可以去埋灣仔VSH
全香港最Top
下次可以去埋灣仔VSH
全香港最Top

唔係咒你有下次
我既意思係
好多人淨係會講太平道,不過我就覺得間野d人西d
VSH 質素同俾人既感覺都十分好
當然收費都幾貴
下次可以去埋灣仔VSH
全香港最Top

唔係咒你有下次
我既意思係
好多人淨係會講太平道,不過我就覺得間野d人西d
VSH 質素同俾人既感覺都十分好
當然收費都幾貴

太平道係設備齊je d 獸醫唔會細心好多 有時急症多 一樣粗魯 親身經歷
樓主要加油
祝貓貓早日康服 好心痛
唉隻貓個情況已經變到唔想行
我要間野仆街不得好死
推啊
睇到呢個post我覺得其實香港既大學真係有需要搞獸醫課程
而家出面果啲質素參差不齊
讀書讀得勁,係外國讀完返黎執業既有
讀唔成書得10幾分走去台灣讀回流返黎既又有
如果係香港既大學開起碼唔會比啲10幾廿分既讀先啦

睇見都覺得陰公豬
快啲好返啦
痴撚線公司整聾人地隻貓
留明睇最新情況
唉隻貓個情況已經變到唔想行
我要間野仆街不得好死

又惡化左
隻眼個情況都變返差

眼見到佢隻耳係發炎 明顯係中耳炎 洗佢老母耳咩 根本唔撚識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞