痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
廢紙 同 真心意你兩條柒頭做咩潛呀

其實我係推post推到間診所仆街

多謝你
我真係覺得害左隻貓
希望無事啦
點解可以醫到咁
廢紙 同 真心意你兩條柒頭做咩潛呀

其實我係推post推到間診所仆街

多謝你
我真係覺得害左隻貓

我隻細膽貓 有事都會遲疑幾時帶佢睇獸醫好 好明你感受
條傻西一開始問佢老母嘔白泡佢應該call白車定抱佢老母去醫院 我同佢講唔使抱可以搭的士 佢又話老母骨折 屌你老母有病就睇醫生啦戇鳩鳩

推返俾hehe手足睇 依家又多種病 搭車會嚇死

繼續無視你發表過嘅偉論啦 廢撚事理你條濕鳩就係潛水 想攞架黎丟咪幫下你我推 傻鳩
屌,點解個post會變咗貓撚vs貓撚
條傻西一開始問佢老母嘔白泡佢應該call白車定抱佢老母去醫院 我同佢講唔使抱可以搭的士 佢又話老母骨折 屌你老母有病就睇醫生啦戇鳩鳩

繼續無視你發表過嘅偉論啦 廢撚事理你條濕鳩就係潛水 想攞架黎丟咪幫下你我推 傻鳩

回應上面啦 廢up無用 理據最實際
傷心死
算啦你2個 唔夠講就係到成隻小學雞係到嘈

上過急救未? 最大原則係唔會亂咁移動傷者避免做成二次創傷 之後再搵專業人士黎處理 除非果一刻環境好危險 唔郁會死

貓會嚇死你唔信我都無計
敢問樓主咁既情況 佢又唔識既 係咪 帶佢出去睇>叫24獸醫上黎斷診

一開始就講隻貓會有二次創傷所以唔好郁
講講下發覺隻貓眼有事 郁下好似無創傷 就搬龍門話會嚇到心臟病發 點撚樣夠你講呀傻閪
聽日呢 間野會有人上門睇我隻貓 到時再睇下點啦

樓主應該弱智
開呢間名黎托柒?

我隻狗都睇呢間

我整合返你講嘅嘢咋喎 原來你都知係廢噏
我冇養寵物都感受到樓主嘅心情
希望貓貓快啲好翻
你都唔好太傷心
聽日呢 間野會有人上門睇我隻貓 到時再睇下點啦

樓主應該弱智
開呢間名黎托柒?

我隻狗都睇呢間

我隻狗之前都中耳炎同狗瘟
係睇呢間醫返既
即當然,唔代表啲咩
但我一向覺得佢唔差

上過急救未? 最大原則係唔會亂咁移動傷者避免做成二次創傷 之後再搵專業人士黎處理 除非果一刻環境好危險 唔郁會死

貓會嚇死你唔信我都無計
敢問樓主咁既情況 佢又唔識既 係咪 帶佢出去睇>叫24獸醫上黎斷診

講講下發覺隻貓眼有事 郁下好似無創傷 就搬龍門話會嚇到心臟病發 點撚樣夠你講呀傻閪

哇 你選擇性睇回覆

由一開始我就講隻貓驚 唔應該帶佢出街睇症 應該搵人上門睇
隻貓驚再刺激佢會帶負面影響同有二次創傷
真係會嚇死/嚇病 呢d係事實

對唔住 我真係無留意你講貓眼呢個point 我一直針對梗 隻貓好驚呢個point

隻貓驚緊 你重帶佢出去刺激佢 會造成二次創傷唔係合理推測咩?

我幾時有搬過龍門 唔好屈得就屈

同埋我幾時叫樓主唔好睇獸醫呀 引黎睇下

小雞學無用嫁呢到

小雞學無用嫁呢到

同埋骨折唔係講緊隻貓
唔好拉埋黎講

貓會嚇死你唔信我都無計

哇 你選擇性睇回覆

對唔住 我真係無留意你講貓眼呢個point 我一直針對梗 隻貓好驚呢個point

隻貓驚緊 你重帶佢出去刺激佢 會造成二次創傷唔係合理推測咩?

你思覺失調定點 我有講過
追po追到躁
樓上班小學雞要嘈自己開post嘈好冇?
入得黎都係想關心樓主隻貓同睇下咩獸醫咁離譜
唔係睇你地冇意義嘅嗌交

between 垃圾獸醫推上報

貓會嚇死你唔信我都無計

哇 你選擇性睇回覆

你思覺失調定點 我有講過

我撈亂左你同另一位巴打 Sorry

不過你肯應我上一個回覆講既野未?

想問隻貓驚緊 唔帶得佢出街睇症 怕佢再受刺激
改為叫人上門睇症有咩問題

隻貓驚重帶佢離開熟悉環境 咁樣推斷隻貓可能會有二次創傷 咁樣推測有無問題?
追po追到躁
樓上班小學雞要嘈自己開post嘈好冇?
入得黎都係想關心樓主隻貓同睇下咩獸醫咁離譜
唔係睇你地冇意義嘅嗌交

between 垃圾獸醫推上報

入黎係想睇隻貓個病況
唔係想睇小學雞噪交
hello 巴打又係我啊
獸醫有冇講點解會導致咁既情況?
問清楚d 睇多d資料
唔好再去果間垃圾
而家重點係醫好貓貓先
果間垃圾就遲下先諗方法追討
樓主淆底唔夠膽post 間野上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞