痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
樓主,仇一定要報呀,但係會唔會等隻貓好返先報會好啲呀
祝樓主隻貓盡快康復呀
醫生都唔肯定可以好返

因為神經受損可大可小 真係唔可以比間仆街野為害人間
次次見親寵物有事post無論個樓主做乜都一定比貓撚屌
利申:貓撚

證明貓撚好多都係on9
係唔係都叫樓主去死

證明連登盲既人都唔少
其中一個就係你

其實隻貓出事又會唔會長時間同你回post mon住個post呀? 成班係到催係到屌

話call左24上門 又要係到催人唔講幾點到

成班係個mon前面hea當然好得閒追post啦

同埋係咪唔知當隻貓好驚既時間重刺激佢帶佢出街會害左隻貓
以為嬲幾日就無事果班on99 重話自己養貓

講中哂
我有養貓都覺得班貓撚on99
樓主已經好擔心
講左搵左24又屌人慢
想比隻貓休息又屌
開post又屌人咁得閒開post
唔應post又屌人唔上水開名

總之樓主做乜都屌左先
總之隻貓一日未好返 樓主都要比佢地屌
自己就對著個電腦屌人拎存在感
煩撚到西咁
就真人真事 真心意你答我

有隻貓病左同埋好驚 個主人一意孤行要帶佢出去獸醫到醫

最後隻貓心臟病嚇死左(唔好質疑,事實係貓會有嚇死既情況)

咁你重堅唔堅持帶隻貓出去搵人醫 而唔係叫人上黎睇症?

低質到 拎埋d特別case出黎駁有咩意思呀柒頭
寵物病同驚就唔可以帶佢睇獸醫, 咁d寵物死撚晒啦

你個仔病左+好驚, 你都咪撚帶佢去睇獸醫/醫生呀

屌你條友咁撚柒講野on99咁唔好衝出黎吠啦
而家樓主係咪無獸醫先
事實的確唔知咩事唔好亂搞好過 你又唔知樓主隻貓本身係咪已經好驚出門
咁既情況惡化有幾出奇
見到你呢種人真係火撚滾
可唔可以睇下貓貓依家點
條傻西一開始問佢老母嘔白泡佢應該call白車定抱佢老母去醫院 我同佢講唔使抱可以搭的士 佢又話老母骨折 屌你老母有病就睇醫生啦戇鳩鳩

你真係唔知on9定弱智
人地串鳩緊你由專業人士上門送去定好似你咁on9自己送去醫院
你就on99咁話可以坐的士唔洗抱 仲好意思以為自己串到人地無聲出
再者你行去坐的士個人洗唔洗郁呀
你老母生到你咁弱智真係喊3聲
出左事仲要等你帶佢坐的士去醫院咁撚on99
聽日去元朗搵saa診所睇啦
LM 跟進.
條傻西一開始問佢老母嘔白泡佢應該call白車定抱佢老母去醫院 我同佢講唔使抱可以搭的士 佢又話老母骨折 屌你老母有病就睇醫生啦戇鳩鳩

你真係唔知on9定弱智
你就on99咁話可以坐的士唔洗抱 仲好意思以為自己串到人地無聲出

你地的比喻真係幾on9下,btw why not both? 兩樣都得唔得咩?死都要爭一個答案?
推到佢執粒

你真係唔知on9定弱智

你地的比喻真係幾on9下,btw why not both? 兩樣都得唔得咩?死都要爭一個答案?

好多連登仔唔知點解剩係識二元兩極
新制度dse 考中文oral要咁嫁?
問題係佢地承認
去到已經話個女醫生唔係到
咁見個男醫生(佢地fb page有相)
又話一定要拎去檢查先知咩事 我比曬片相佢睇
跟住傾完一輪 話約女醫生要同d護士約時間 聽日上門睇 因為貓貓未必可以去到場睇

過左個零鐘打黎話老細唔批
要去到先睇得
咁姐係點?佢地0責任?我唔拎貓貓去 佢地心態係等於關我撚事
問題係佢地唔承認
跟住傾完一輪 話約女醫生要同d護士約時間 聽日上門睇 因為貓貓未必可以去到場睇

要去到先睇得
問題係佢地唔承認

要去到先睇得

趁呢兩日 搵記者 係記者在場下搵第二個醫生講意見
上晒報又有記者公証 佢仲可以點抵賴
問題係佢地唔承認

要去到先睇得

要搵證據比佢 等佢無得懶
問題係佢地承認

要去到先睇得

唔好拎貓去啦講真, 都唔知佢哋會做啲咩
問題係佢地唔承認

要去到先睇得

邊個記者得閒理你
貓撚留名
留名
宜家貓貓點?
巴打會唔會考慮報備蘋果動知?
輿論壓力或者可以懲罰下個間野呀。
但問題都仲係聽唔到食唔到 肯玩 行路不穩
真係好番好多 咁就了
會好起來的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞