痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
Post個八婆上嚟啦
push

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229
推 唉屋企人開始覺得好難搞 隻貓食野同藥都出曬爪同牙
攪到出曬血 正一仆街診所

照顧病貓係好辛苦 喂佢你拎毛巾包實佢全身啦

用毛巾包住佢先餵
佢好鬼大力 又驚搞痛佢

要比啲耐性, 希望過幾日有好轉
間仆街嘢有冇消息?
佢好鬼大力 又驚搞痛佢

試下用毛巾包實佢 再抱起佢就難啲整傷你地了 我有隻貓都係一食藥就打哂交
佢好鬼大力 又驚搞痛佢

試下用毛巾包實佢 再抱起佢就難啲整傷你地了 我有隻貓都係一食藥就打哂交

包實左 等佢唔可以出手出腳會安全 對你同貓貓都係
佢屎都無得屙 果日到依家 食野又更加抗拒 唉

間仆街獸醫
幫推
幫推 希望貓貓早日康復

下, 咁好有問題喎, 有入冇出

食咁少野
不如買d新鮮魚煮熟
再整爛佢俾佢食啦
推到貓貓好返同間野仆街
push

有冇update 呢個情況比貓貓之後睇個間vet?
加油呀!有冇整啲鮮食比貓貓?
整啲南瓜蓉可以通到便便,又易餵易入口

利申唔知貓食唔食得,我隻狗仔試過做完手制後免疫系統出問題發燒唔食又唔痾,無力行唔到,醫生話佢都就唔得
之後我就唔放棄好比心機一日兩餐整南瓜蓉+菜+雞肉+牛肉,整碎佢撈埋比佢食
慢慢食到野痾得返屎
3個月之後佢依家終於好返曬

樓主加油呀唔好放棄!
push! 貓貓點呀
死左未

有無試下攞暖水濕紙巾濕下佢便便個位?
貓bb唔識排便嘅時候都會咁做
我隻貓初初轉貓砂盤唔肯屙我都係咁幫佢屙
始終貓唔屙屎都幾大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞