痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
又一班keyboard fighter得個講字, 淨係識係到屌屌屌點知自已貓都未撚養過
係好心就比意見啦 唔係就收皮啦 聽你地講叫左醫生又係到屌 問點解唔衝出去睇 屌你病到99下都唔可以亂郁啦何況唔知咩事 病情嚴重左點算係咪你地負責?

你就真係傻撚左
你老母無啦啦嘔晒白泡都咪撚去醫院呀
屌你病到99下都唔可以亂郁啦何況唔知咩事 病情嚴重左點算係咪你負責?

你老母嘔哂白泡 請問你係call白車 定 抱住佢跑去醫院?

扮乜嘢假兩難 弱智仔唔識搭的士要跑去醫院?😂

答你就答啦 咁你坐的士定叫白車呀

如果你老母骨折/神經線受損你重郁佢 真係多得你個孝順仔唔少喇

如乜撚野果骨折 隻貓依家骨折定神經受損你老母生少左對眼俾你?😂
聽日呢 間野會有人上門睇我隻貓 到時再睇下點啦

樓主應該弱智
開呢間名黎托柒?

你get錯左?
就係呢間野搞到我隻貓咁 佢聽日上黎繼續報告

個醫生係barry定女個個

隻貓有無改善
應該開埋個獸醫個名嘛
又一班keyboard fighter得個講字, 淨係識係到屌屌屌點知自已貓都未撚養過
係好心就比意見啦 唔係就收皮啦 聽你地講叫左醫生又係到屌 問點解唔衝出去睇 屌你病到99下都唔可以亂郁啦何況唔知咩事 病情嚴重左點算係咪你地負責?

你就真係傻撚左
屌你病到99下都唔可以亂郁啦何況唔知咩事 病情嚴重左點算係咪你負責?

如果你老母骨折/神經線受損你重郁佢 真係多得你個孝順仔唔少喇

如乜撚野果骨折 隻貓依家骨折定神經受損你老母生少左對眼俾你?😂

而家樓主係獸醫識斷診咩? 唔識就唔好亂郁佢先係常識呀

你無常識都唔好咁大聲講出黎比人笑啦on9仔

你屋企人/寵物應該好撚慘 比你害死左都唔知咩事

隻貓有無改善

好左少少 無咁震 不過都係呆呆地 同聽唔到食唔到野
我會努力盡量喂佢食野

隻貓有無改善

好左少少 無咁震 不過都係呆呆地 同聽唔到食唔到野
我會努力盡量喂佢食野

慘到
btw我隻貓每年都有一排轉季r損自己 而家第三年已經識自己幫佢解決
就真人真事 真心意你答我

有隻貓病左同埋好驚 個主人一意孤行要帶佢出去獸醫到醫

最後隻貓心臟病嚇死左(唔好質疑,事實係貓會有嚇死既情況)

咁你重堅唔堅持帶隻貓出去搵人醫 而唔係叫人上黎睇症?

你就真係傻撚左

而家樓主係獸醫識斷診咩? 唔識就唔好亂郁佢先係常識呀

你無常識都唔好咁大聲講出黎比人笑啦on9仔

你屋企人/寵物應該好撚慘 比你害死左都唔知咩事

做你屋企人/寵物仲撚慘啦
乜撚野都要識診斷完先送佢去睇醫生
隻貓對眼咁撚樣你拎骨折個d野黎駁, 真係笑大人個口
希望你以後唔好有咩病痛啦, 有咩事留係到慢慢等運到

低質到 拎埋d特別case出黎駁有咩意思呀柒頭
寵物病同驚就唔可以帶佢睇獸醫, 咁d寵物死撚晒啦

你個仔病左+好驚, 你都咪撚帶佢去睇獸醫/醫生呀

係 我果隻正常出去沖涼都會好驚 更何況今次咁 我真係唔敢比佢再出去 我驚返唔到黎
咁靚既貓搞成咁
希望可以醫返好

打出黎你唔面紅又幾好野
lm
希望貓貓無事
我希望你遲咁多先決定搵醫生上門唔會後悔
唔知你個腦諗乜
俾佢訓多幾個鐘,有無諗過貓貓可能一睡不起?
不負責任

on9閪
條傻西一開始問佢老母嘔白泡佢應該call白車定抱佢老母去醫院 我同佢講唔使抱可以搭的士 佢又話老母骨折 屌你老母有病就睇醫生啦戇鳩鳩
樓主,如果你睇醫生醫生開撚錯藥食到你得返半條人命,你家人係咪由9你等第二日去拎返個人滿意答覆再送你去急症。
你自己諗下你係咪on9。
個獸醫雖然仆街,你呢d簡直仆街過獸醫。
送隻貓睇醫生好辛苦?定係你見夜唔想去?唔想去咪由9佢死law。但又要開post講撚到自己有幾愛隻貓,咁即係點燃樣?
如果隻貓真係死左,你唔好去揾獸醫算帳,隻貓你都有份害死。
利申:冇養貓

其實你係讀開醫 ?食完抗生或者勁少少既藥 可以好攰要休息有咁既情況正常你又知? on9 講撚到

打出黎你唔面紅又幾好野

有心臟病嚇死唔出奇
但呢d case有幾多個呀

條友真係好撚風趣
樓主,如果你睇醫生醫生開撚錯藥食到你得返半條人命,你家人係咪由9你等第二日去拎返個人滿意答覆再送你去急症。
送隻貓睇醫生好辛苦?定係你見夜唔想去?唔想去咪由9佢死law。但又要開post講撚到自己有幾愛隻貓,咁即係點燃樣?

好同意
樓豬呢d人根本唔撚適合養寵物
口口聲聲話為隻貓
根本就自撚私
係真係為隻貓嘅即刻仆出去啦
咪撚駁我話隻貓驚呀
你啱先係話聽日先去睇㗎
你個心態根本覺得可以慢慢等
你有真係諗隻貓咩?
你真係錫佢咩?!
垃圾

我唔係貓撚,亦都唔中意貓,但你呢d人咪撚害隻貓啦唔該

真係當撚左係 條女 定個仔咁 呢家啲人養貓真係養到癡撚線 比你地屌我都係要咁講 on撚9

其實你係讀開醫 ?食完抗生或者勁少少既藥 可以好攰要休息有咁既情況正常你又知? on9 講撚到

咁你又知? 你肯定到係藥既負作用?
你博呀? 唔係咁點算?
咁都敢博, 真係愛隻貓有限啦

咁你又知? 你肯定到係藥既負作用?
你博呀? 唔係咁點算?
咁都敢博, 真係愛隻貓有限啦

你唔係醫生 憑咩判斷 唔係 正常藥物反應呢又🤔🤔
on9

好同意
樓豬呢d人根本唔撚適合養寵物
口口聲聲話為隻貓
根本就自撚私
係真係為隻貓嘅即刻仆出去啦
咪撚駁我話隻貓驚呀
你啱先係話聽日先去睇㗎
你個心態根本覺得可以慢慢等
你有真係諗隻貓咩?
你真係錫佢咩?!
垃圾

我唔係貓撚,亦都唔中意貓,但你呢d人咪撚害隻貓啦唔該

真係當撚左係 條女 定個仔咁 呢家啲人養貓真係養到癡撚線 比你地屌我都係要咁講 on撚9

你老母當你狗都不如咁養大你
梗係唔明而家d人養寵物咩心態啦

隻貓有事 拿拿聲帶佢去睇獸醫都叫痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞