痴線獸醫 醫到我隻猫咁

715 回覆
197 Like 112 Dislike
暫時都係食唔到野 行路唔得
聽覺0同無力 訓緊教
咪撚放過間野
整到聾左,然後唔想負責任
上面啲貓撚真係好撚弱智
樓主晏小小上水就屌佢縮沙唔開名
之後樓主post埋間野張單出黎都可以唔知係果間野黎繼續屌 根本一開始樓主無做啲乜已經比你班撚樣先入為主覺得樓主不負責任
然後話撚埋call24小時獸醫上門喇都繼續屌
屌你老母call直升機送佢去醫院好唔撚好?

你地班撚屌貓撚真係唔撚好話人標籤你地 你地真係好弱智
我未見過狗撚係咁弱智

成班真係痴撚線,佢地自己極速推post都夠膽話樓主10頁都唔開名
仲要講撚到好似差個幾粒鐘開名就會救到全世界既貓咁
樓主唔可以覆post覆咁密先代表佢忙緊救緊貓,個撚個迫人上水好似一定同佢地報告咁痴撚線
無醫德
Push
希望貓貓可以好得番
Push
push
唉 個肚仔瘦曬
樓主試下book大埔普益獸醫診所
之前睇過fb大埔group好多人讚
嗰個叫區醫生 都幾細心同成日full schedule
黃醫生就麻麻地
如果有興趣可以聯絡下間診所

利申: 大埔人
我有朋友既寵物話去區醫生度打過vaccine話佢手勢幾好又好人
可以既話去搵另外一間CHECK清楚佢個情況
睇下仲有冇其他問題
暫時都係食唔到野 行路唔得

兩日都未食到野我覺得幾危險 真係諗下再搵醫生
最新情況:我試過喂傑傑地既貓糧 原來佢氣脷彎左

彎左
再打一次:

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

唔想隻寵物受到傷害就唔好去

幫push

樓豬會唔會係 fb開個 post? share俾多 d人睇!

上水寵物診所
上水新成路6號
2639 2229

push

push

彎左

係 佢咬野果時條脷彎好唔正常

彎左

快D去睇啦
BTW你有冇打去24獸醫問點做
中風?
喂開左名未
你自己個隻醫得返就得
其他人中招點算?

喂 你係咪on9嫁 自己唔撚追post 講野仲咁撚難聽?
你肉唔肉酸?

彎左

快D去睇啦
BTW你有冇打去24獸醫問點做

我都覺得嚴重到一定要再搵醫生
祝貓貓同樓主平安
樓主試下book大埔普益獸醫診所
之前睇過fb大埔group好多人讚
嗰個叫區醫生 都幾細心同成日full schedule
黃醫生就麻麻地
如果有興趣可以聯絡下間診所

利申: 大埔人
我有朋友既寵物話去區醫生度打過vaccine話佢手勢幾好又好人

打vaccine 基本野黎
咁都有得j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞