原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
要抽邊個想屯幾耐就好睇個人,限定五星個個都有得玩,但人地問得你出到大絕練度真係可以乜都慳返
所以我先問點解你識幫其他角諗就業,夜蘭就做乜抽多個行秋,標準飄忽到跟唔到

我冇咁熱衷追開內鬼分析片,唔知下期出乜,不過點樣機制完整補命座,你就真係越空玩緊超前我哋嘅版本

我諗呢度多數人都會多謝課長,令我地兒登仔有驚玩
好奇如果我無資源抽1命 邊到黎資源抽專武 最後咪又係用返西風弓
何來0命用唔到專武
若水精1 比我就收返埋啦
講真無6+5都係廢 0傷害 點解你咁都玩到落去

呢d都有上限 幾時先儲得買到d幻影牌
Level5後Keep住可以買㗎喎
已經買咗幾張
岩呀 所以我咪等補多4把
你又知我會拎出黎玩? 幾多個版本呀 玩到厭啦已經
所有挑戰打哂夠你搬空商店所有牌再剩8000幣可以買兩張閃
0命夜蘭就點就係行秋 標咩準飄忽呢
隻驚一向睇練度 無一定練度你咩配隊比深淵主播代打咪一樣會同你講你唔夠練度好難幫你滿 講緊就係唔夠練度下點去彌補個遊戲體驗 你就想人隻隻0咁去慢慢磨落去 如果你係開服玩到依家依種觀念係無錯 本身咁長時間去經營任何聖遺物都有一定練度 角色落地直接畢業 咁樣去開展新玩法本身係無問題

問題在於都出左咁多角色仲會越出越多下 家陣新玩與其去拓展闊度 倒不如拓展深度 集中資源屌起幾隻勁 補佢地既命 用佢地黎穩住基本遊戲體驗 之後抽咩根本唔會影響 你更加有能力去養起佢 新玩抽得越多0 佢又想去養 又要分資源去升 然後整體練度完全無提升 一味拓展闊度而唔係去加強深度最後只會越練越灰然後又上黎問點組點搞無限loop 體就人人日日都係自回咁多 闊度越多你要升既野就越多 想繼續佢loop咪繼續叫人咁去抽闊度

我就唔知你帶過幾多新 至少我帶過個幾個就係咁樣雨露均沾loop完幾輪黎叫春求救 如果佢本身係xp抽卡彿系咁玩根本唔洗上黎問點組點抽點去規劃卡池 由問個下個心態已經係偏向鐵血強度>xp 你都鐵血強度咁自然係提升深度而唔係對新手無用既闊度 與其拎升闊度個1金大補底去抽一隻養兩三個月都未必養好既角 不如拎晒去回體升滿主力個8-12隻上去基本畢業 有咁既基礎深度下咩闊度對佢都係養得起 直接谷爆某幾隻主力去縮減整體需要既練度已經係對遊戲體驗一大改善

0夜本身就只係一種闊度 1同2先係對新手黎講係深度
你用自己個倉有一定練度去諗咩角抽返黎都坐底190-220分小畢業你係咁繼續拓展闊度實work嫁 你掉返轉個新手抽又要重0升又要打聖遺物未做好一隻下版本個又想抽又去抽又繼續loop 口樣係你想睇到?你想餵人食砒霜我就唔阻你了 免得又比人話雙標咩咩又七

你係唔認同咪家自已個號從0體驗下淨拓展闊度下 點樣去提升遊體驗

岩呀你會覺得打A怪用4 5分鐘同隻怪有來有黢好有遊戲體驗 我角度係唔無雙佢多過30秒都頂佢唔順 人人遊戲理解睇法價值觀都唔同 但你要當佢魂系咁玩個刻咁有來有回就根本唔洗上黎問點規劃 更什者你要挑戰自我你亦可以過去玩埋崩3用低成本去挑戰懶貓個分 擺到明PvP 贏到你滿足感100%大於係到同我虛空PvP 你遊戲理解咁有料屌贏懶貓應該不在話下吧 我睇好你呀

再講啦 依家問抽雷定夜黎都晒氣 問抽散定雷都算 等埋個直播講到明有夜先諗把啦 淨係成個版本既石都夠你一次小補底雷神 就算退100萬步比爆料講中係有夜 都有近2個月時間去囤石 由蒙德清到去3.4沙漠 原石都夠係幾個大補底 有心清1個月已經清得晒 依家有成近2個月比你清根本唔需要諗雷神定夜蘭 清到既連埋2個版本活動根本雷2夜2都抽得起
適合,不過素材會搵得好辛苦
我覺得新手比較適合D
唔洗點刷雙爆聖遺物既人仲好

0命妮露生生生 0命草神精精精 光速畢業
幾日就畢業一隻打得深淵

望返以前隻雷神都起碼FARM左幾個月聖遺物之後先拎出黎可以同萬達/胡行鐘換下隊
隻game命都玩到爆機
睇隊友夾
新手一隻限定都無
黎緊抽雷電將軍

等3.4下半抽夜蘭?
但精精精都唔係咁易出
刷左成個月都未有飾金精通頭/杯
諗到個term好適合形容呢D人 剛愎自用 原神界既牙朗
1. 人設你J邊個
(講真你格硬抽個唔順眼嘅角色不如唔好抽算)

如果差唔多的話:

2. 你宜家隊伍入面主要輸出係邊個
缺充能就雷神 (你個主力輸出要靠元素爆發搵食,但係你成日都要等叉滿先用到)
缺傷害就夜蘭 (你嘅主力係火傷角色 or 無充能問題,純碎打人唔夠力)

如果諗住會課的話:Why not both?
你岩,但草神唔洗全精精精都夠殺
我而家仲刷緊絕緣
草神0命精精精
4命或以上精精暴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞