原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
偷偷出現
儲完都要有得抽先得 有排都未復刻
3.0出左草屬激化之後都好用番
標準配隊就刻睛 皇女 草屬 草屬/奶/盾
無草神一隻草屬可能充能難D所以我會放兩隻
遲d草神復刻可以抽
咁打solo嗰啲叫咩
solo要睇用咩角
大陸有個大佬期期用魈同可莉單通,的確值得欽佩
我覺得要先理解雷國隊嘅構成原理會比較容易理解
雷國隊係好傳統嘅「三保一」型隊伍
i.e. 三個副C/輔助送Buff/功能畀一個主C
假設雷神係主C其實唔一定要行秋+班尼特+香菱嘅組合
例如換入托馬上火盾/九條Buff雷傷都得
不過要留意元素共鳴嘅效果
例如兩個火角係隊伍會全隊加攻

答番你條問題
我嘅見解同#115果位C兄一樣:
班尼特係比行秋更百搭嘅輔助角,有回血有加攻
所以只要主C係食攻擊力加成就OK
(有注意較新嘅角色嘅傷害唔係Scale攻擊力)

第四人係香菱嘅原因係:
1. 人人一定有一隻
2. 佢開完Q就換得人
3. 湊雙火加全隊攻擊力
4. 佢嘅技能都係Scale攻擊力

最後就係因為佢地三個泛用性高
係早期資源唔多嘅情況下練佢地實無死
真心癲 可莉solo
盾硬
時間長
仲會對附近敵人上Debuff

捨他其誰

無的話新4星 冰角萊拉係下位替代
一定係真愛
講漏左,佢唔止solo,係無傷solo
無論你用咩角色,鍾離20秒最長最硬盾夠cover站場,萬用減抗同岩系孤兒仔唔怕搶反應,第4人有位加佢點都有提升,就算流血狗穿盾都唔代表霸體同盾擋傷冇用
0命純輔就只係要生命主詞,最多加史萊姆槍,需求低無可低

簡單講就係鍾離養懶人
個試膽大會結局有程淡淡哀傷
長草了
...呢個咪就係隻game既其中一個主要特色
佢最大賣點唔係做行秋 咁點解要抽多隻行秋
要取代胡行鐘個行0-1根本壓唔住 要補到2 唔係就一齊上

隻驚由寄子開始已經半強制要你補命
你想要返雷電將軍個種0命咁完整既體驗淨係抽之後個3隻神咪算 成個版本出左咁多隻得妮同草神0命已經完整 睇埋海哥你都知個走向係DCA都係局你要抽命
你要話散0都完整打重擊咪得 係好那完整 但無6琺點解命要玩風隊 0散可以抽到6琺咁歐既例子我諗唔出了 為散去抽我就唔覺會店隔離池去補琺 況且一斗本身又係命座戰士 0命卡手法到一個點

你覺得命座多餘既0命都夠力 咁你全4星高練入去都係一樣結果 柴灣行路都行到去元朗 唔想搭車根本唔會走黎問 自己行去元朗當魂系咁同隻怪有來有回咁玩唔好
0命夜蘭屈喎
水箭都有7000幾(無萬葉增傷)
用0命 77 4人滿分風來人表示其實唔難,4人唔識分工課長都三下死
DCA=?
諗緊草神有機會既話上唔上1命好,定係一上就要2命?
cls 呢度竟然有人覺得0命夜闌唔值得抽

全game最勁既角(可以爭下既應該得萬葉草神)咁濟
呢隻game根本無乜5*角0命係玩唔到 除左可能胡桃體驗會差D
抽多隻行秋返黎做咩
行秋一個人走唔到兩路
甚至你胡行鐘夜或者之後海哥
都係可以有行秋夜蘭同一隊
夜蘭就係大世界同深淵都係最頂
無論新入坑定老手如果無夜蘭都一定係抽左無蝕
草神有愛先2 2命有愛再算 整隊dps提升10 %激化隊同綻放隊

DCA=迪希雅
每劍7000幾行秋都打到
夠200充行秋換綠劍夠一定練度都比呢個7000幾多傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞