原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
當初萬葉啱啱出嗰時冇抽到既人,千呼萬喚都要等足一年先有得抽,我諗米哈遊唔會咁快再up架啦
利申:開服玩家兩次都冇抽萬葉
綾華隊一出勁到而家利申綾華打手
真 綾華再出我都諗緊補唔補命座 0命已經好撚勁最勁係招大第一下判定爆擊就成招都爆擊真係痴線
最正係綾華啲moveset好正 個攻擊動作
因為係同dmc個Vergil一樣
綾華本身命座效果已經好勁,4命如果以後綾華無咁強勢可以直頭擺落其他隊玩速切減防,綾華隊問題在於食隊友,如果你有1命申鶴玩神鶴萬心個傷害會質變,再加埋萬葉2命同埋個天賦效果,本身綾華用冰傷杯,我自己實戰上好曬buff綾華可以+100幾%冰傷,我心海用埋千岩討龍,而家等申鶴就可以組銀河戰艦
yes, 可以計落下次補底

所以73抽後應該襯每抽都有加成,10連博雙金

出金後可以快速再補幾次單抽,有時有奇效會再出金
如果你係大老細配6命綾華6命申鶴一個重擊打30幾萬傷不是夢,不過如果你齋抽6命綾華+1命申鶴應該打10幾20萬一個重擊都唔難,變咗你每個重擊都係一個小核彈,玩大地圖都好爽
我0+0月卡佬黎架炸不過而家玩申雀放大換討龍莫娜放大再換綾華放大見到啲傷都開心
雷2草2夜2 值
你抽太多角色 未必上到場
我鍾意綾華日配 好溫婉 隊友得修女同貓貓 冇心 萬喺萬達
黑到仆街,中埋莫娜
暫時0命+正常練度都仲滿星到
命座=俾錢慳番刷聖遺物既體力
抵抽都係胡桃一命夜蘭一命果d低命機制命座 手感唔同哂
你既然打算用首儲就追,有隊可以唔駛用腦打,以後就唔會糾結咁多CP值T0123分數大小畢業又乜又柒
況且你用啲石抽多幾隻0命返來都練唔晒,如果補命可以令你半分鐘完場,其他冇乜練度磨夠兩分鐘都唔hard feeling

或者抽專武,可以順便補到啲重要4星武器
新手雷神三次都冇歪兩命左 但九條仲係2命 應唔應該追滿命九條
新手第一次抽限定
課咗$1200
2次都歪咗
得0命雷神
差70抽左右大保
有月卡 希望趕到大保
抽埋專玩國家隊算啦
趕完都係1命,留返3.4好過
抽左雷神之後 即刻就過左 12-3堆癲狗
2命用落真係好c 服
550應該係講緊6+0甚至6+1喎
四星出名好難追
如果你想抽綾人咪追得過
追4隻大約要150-250抽先中到

我依家雷0+1搭5命九
但係已經冇哂石
雷神實裝嗰期我就抽咗二命雷神6 命九條,冇錢抽專武一直魚叉
6命可以將一刀由26變35九條仲要唔駛練度,抽咩角都輔唔到雷神咁多
不過雷九靠雷神單C有時會一斬過版,全部人下場就冇電,但唔用Q磨好耐,buff雷神嘅隊友又冇戰鬥力,衰起上嚟要重打

我用左幾場都收埋九條攞雷神輔返其他爆發型算,雷神冇人buff雖然跌到得返一刀11萬,但打起嚟容錯高好多
就算其他人要用Q收尾,留返雷神Q就好快充滿,唔一定國家隊配乜都試過

不過依家有草神可能又唔同玩法
有無人可以帶我帶無相之草同雷音權現

m2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞