原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
傷害好似剩係睇精通同角色lv 但精通主詞綴既聖遺物勁難出 我用左30個樹脂都未刷到精通杯同頭
究竟算歐, 還是算非
水草綻放, 妮露只要升LV, 聖遺物全谷生命
連天賦都唔使升 1/1/1
就可以打出深淵強度傷害
以後啲要練度既新隊根本唔洗玩
一隊帶夜蘭一隊帶妮露,玩晒
以最平民黎計 一隊雷國 雷香行班 要起碼兩個月時間培養先打得通深淵 角色仲要食命座
但草國 草行九皇 兩星期已經成形可以做到同樣既野
呢兩期仲要擺明做波比草反應
咪好囉以後抽角唔使睇強度 想抽就抽 七七都可以拎出黎有種門無廢角
其實瑤瑤真係入到妮露綻放隊咩??
草神 夜蘭 心海 妮露
感覺上邊個都唔放棄得
新玩岩岩到冒險等級9 個新手池抽唔抽好? 定抽常駐池?
睇d人話冇盾好難玩 但隻人到後期有冇用? thx
玩開dark souls elden ring個d 操作上應該冇問題
補充返 冇課玩家
留石下半抽夜蘭
我諗你問咩人都係答你差唔多既野
而家建議all in 雷神個pool
新手池係平少少,但係唔急抽
常註POOL只用送/每月換GE藍波抽,千其唔好用原石換藍波
雷神池抽到0命就好收手
下版本下半池, 夜蘭同胡桃, 都係T0角色
我新手 岩岩睇要成28800原石先180抽保5星 我依家先9lv冒險
得2000粒原石 下個池應該都冇我份?
我依家得12粒藍波0粒粉波 夜蘭同雷神都抽唔到
用黎抽咩好 新手池係未抽過
藍波用哂黎抽常駐,靜底d原石換粉波抽雷神個池。

抽中機會係細d但唔係零,同埋呢隻驚嘅角色保底係繼承的,所以你可以放心抽雷神,even最後抽唔到,個抽數都係會繼承落去下個限定角色池。

呢幾日有石就抽雷神pool, 抽到一隻就可以停手,抽唔到都唔緊要,儲石儲到下個版本後半抽胡桃/夜蘭
儲下個版本抽夜蘭實無死
基本上係全game 最泛用 大世界 深淵通吃
後台副C 隊伍增傷 有命庭甚至前台主C都得
今次miss左唔知要等幾時

做下功課都知
根本上所有youtube 片 forum 依家都一定係叫人追3.4 下半夜蘭 仲要個武器池正到咁 真係
下個月既海燈節活動 免費自選4星 記住記住要揀行秋
玩壞手 冇左鍾離唔識玩 冰貓盾又捱唔住
打深淵都過唔到12

一隊 刻晴 鐘離 雷電 草神

二隊出咩人好。求教

6命班
宵宮班神甘雨萬葉
已經唔記得12/F打咩
其實果得岩玩既
去買個新手5星號開始好過
返工忙到暈
如果下版本下半池4星有行秋, 咁就perfect池
書紀官套透視裝
草系刻晴又點,我抽爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞