原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
點針都唔會影響到課長
深境除咗逼課,都要俾課長覺得之前課嘅有價值,唔係點引佢哋繼續落搭
下半宵夜打得幾輕鬆 反正淨係得流血會扣血 扣死之前殺晒12隻咪得
啲怪難搞之餘 今期血量仲要係歷來深淵最高
依加個池仲有9日先完 係咪代表要等9日先有雷神抽

雷神基本上只負責做電池,
一斗主要火力輸出, (2命+紀行大劍)
12-3麻煩在地面D石扣勁多血要走位,
負責BUFF同補血又長期殘血狀態HI一下都死,
試左幾次淨番幾秒剛剛好滿星
八皇唔洗心海吧 唔落你唔會咁紋水
無奶單靠無敵幀已經夠做 上半淨係雞哥開過雷神同草神大 神子全程無開過 萬葉eqe擴完雷再上草已經咩都死晒

基本都可以2分鐘內搞店上下除左王獸拖時間
宵宮打12隻狗 平a 都禁到手軟喎
滿命滿精?

唔用奶真大神
流浪者配專武勁唔勁

諗住買個初始帳玩
上層雷草萬行
下層融甘
全5星零命都過到
其實唔難
玩左兩星期
想問下我冒險等級34
但角色主c 50 其他40 係唔係太低?
但好多突破料我未搵到/未打得贏

等你45有得刷聖遺物先再諗
今日原牌出劍鬼
你用緊邊隻主c?主c50未突破既就去打boss攞突破材料先
打唔過既咪升下武器天賦先再打boss
地區特產既位置可以google下再跟著啲位置搵
主c突破到50之後打藍花攞經驗書升等級,唔夠錢升就打金花攞錢
資源有剩既再升埋輔助/副c
聖遺物喺呢個階段唔係咁重要,是但執套戰狂升下都夠用到45級
唔洗理暴擊暴傷住,主c攞攻擊頭都ok
輔助同副c就要睇你有咩,不過通常都執充能/生命既
升爆主詞啱4星角斗4件套俾主C,主詞啱嘅俾奶媽或者盾角,再加埋加攻嘅飯或者加屬性攻嘅藥,升級材料嘅大世界Boss一定打得掂,再唔係呢度搵人幫手
升lvl同技能天賦係最有穩定回報,升無可升先諗其他

組乜聖遺物其實睇啲大路嘅角色介紹片唔會學唔識,只係睇你想用咩角色,手上又有冇配嘅4星角色或武器,肯唔肯去抽去練
係的話 要儲石抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞