原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
其中PC和手機版可以共用進度,即玩家可以在PC和手機上登入同一個帳號來遊玩(當然不能同時多開

原文網址: 《原神》新手指南|教你揀伺服器、平台 詳解各系統及課金建議 | 香港01 https://www.hk01.com/article/529877?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
諗住買隻10lv帳 心海/綾華/神子 3揀1 跟住之後抽電神同夜蘭希望中到 點睇?
非洲血統應該全部都0命玩落去
(揀心海/綾華因為T0, 而神子比較岩睇)
最黑可能電神同夜蘭都唔中
當我冇講過都係玩返自己個個算 4星就4星
ruroro 其實係新手入坑睇下都OK
但玩耐左佢d解說同理解其實勁淺
個陣賽諾出左一排 0命草雷激化表現比預期差 開始流行用行秋/夜蘭打超綻放保下限 但佢個賽諾介紹無提過 之後直播個陣留言問左佢一句賽諾其實適唔適合+水打綻放
佢就咁一句 說了賽諾不適合打綻放啦 適合的話一早在影片介紹了 回去看影片吧
之後個個都玩激綻之後佢草神新片又扮晒野話主流賽諾配隊都係激綻
佢有樣嘢講得啱既係輔助同副c重要過主c(唔考慮個人喜好既話)
其他命座/預言/競速/同甘雨有關既point都唔洗理佢
玩得原神就無謂抗拒大陸嘢,去bilibili睇會多過YouTube,反正點都有班人話奶共

赫蘿的蘋果 貪慾九頭蛇 阿牛不能吃
佢哋啲片共通點都係好撚長氣,睇晒唔駛打機,揀有興趣嘅角色嚟睇算,但起碼內容長都係講個角色點用點配
會打算課金就小琨愛小蠱

隻驚真係要考慮強度嘅只有深境,打落有困難直接search實戰手法教學,有意義過啲濕鳩比較片抽邊個好
不過邊個攻略最好我都係鳩搵

我覺得最值得睇嘅,就指尖灬旋律丿同老子150嘅周杰倫系列
同埋甲坂魷魚
萬葉心海嗰個mv睇到流馬尿
welcome
越早玩越著數
玩左個幾月,作為一隻免費game真係算好玩。好多劇情都令人難忘,地圖又大。
係追進度辛苦d
新手抽夜蘭應該抽一命定專武?
夜蘭命座重要過專武 可以拎西風同彈弓
驚自己無主C既 不如試下組唔組到草水雷隊
姐完可能覺得唔需要主C了
http://b23.tv/ZS8TVLF
親生仔待遇......
復刻左幾次既舊角都仲幫佢整條超高汁既PV
77 so cute
因為佢本身係限五唯一無pv嗰個
好開心 今日發現原來有同事都有玩呢隻game
第時可以一齊抽角色
但每年海燈節都係佢專屬咁制
第一年搞大龍鳳天燈燒璃月
都只係為博魈一笑
咁點解唔直接買個齊電神夜蘭既10lv帳
加多隻3揀1都仲平過你自己再抽
新手想問有限度抽夜蘭
應該2命,定選擇1命 +專武?
以打深淵輸出強度邊個較好?
btw發覺而家真係幾誇張
一個正常既玩家黎計
個角色唔計人設
純講勁唔勁
係睇佢0+0果時既輸出
命座並唔係普通人會去掂既野
幾時開始一命以上+專武先係考慮既標準
個standard真係變得好快
3.0打後既新5星個個都命座戰士
我覺得似你諗多左多D
人地想抽又唔代表普世價值係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞