原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
考慮下一齊上
有啲難兩個男都係dps
妮露人氣唔差,又係水草隊靈魂角色,果期跟阿貝多出卡池
流水都係一般般, 無他, 後面跟住個池係小草神
妮露咁撚勁都咁下場,傳聞海哥正式版數值下修,又要面對下半呢個神池
米哈遊似睇佢唔順眼多
主要係97忍要放邊隊, 只要其中一隊打水草隊就可解決問題
個陣劇情未走完 你3.2 放海哥都係咁
雷神1+1
0命->1命用咗差唔多150抽
跟住依家小保底60抽都仲未出
希望今次完之前出到,唔係又要等下次
0.01% Lisa用家here
恩巴是咪全部角色滿命滿精
我個專武抽撚到大保
謝謝你們 陌生人
我280抽2+1雷神
宜家有兩命雷神 有天空槍
仲洗唔洗抽埋專
定直接等抽夜

上網見過無咁多錢可以唔追武器
你已經答左自己
問就是課
我唔係石油王impossible
同人講我三神0命(除咗草神)/常註5星未滿命都冇人信
2命雷神, 用魚獲就夠, 同專武相差唔大 (綁定班尼特)
竟然,仲以為你好多角色滿命
今次唔補雷神2命?
請問琺6係風輔,入隊有乜用?
冇興趣,我既雷神冇咩機會拔刀(由我2.x時幫佢做測試時以經玩緊精通超載30000+既雷神。直到今時今日成1000+精通轉玩激化都冇變過 ,仲拎埋賽諾支木板+精通
用舊風套減抗6命脫手減抗,Q粒波圍住Lisa Q外圍轉
妮露聖顯+精通 生seed
草神DDR / Lisa 普攻 delete everything
常駐未滿命
恩巴抽卡係咪好少歪我得好少限五係滿命,不過依家常駐除咗提納里都滿晒
全部都是七七
抽角色2命內都好小歪不過次次都70-8x抽
抽武器就找返條數次次大保咁濟
最緊要睇你對夜蘭啱唔啱性癖,學大師話齋多個行秋用咁解
仲有諗吓歪咗把月經同啲西風槍祭禮書有冇人要,唔係乜都抽就效率利用
抽都係想輕鬆啲打,有時就係嗰一萬幾千提升令你覺得自己亂殺好爽
見啲輸出得啖笑唔抽,覺得賺咗又係另一種爽
各位巴打想問下
3.4抽一命夜蘭同一命胡桃
是咪好不智?
利申: 筆直得90000石
大小保180 X 160 X 4 = 115,200
相差 25,200 = 158抽

其中一個抽到1命一定可以, 兩個都要抽到1命只要唔係非猶
四次都要大保先出, 問題不大
咁都係唔好博了
小保底次次都歪
數學黎講
90%既人用90000石都可以抽到各1命
95%既人用96000石可以抽到各1命
如果真係咁想要既可以抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞