原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
真新手 玩咗一個月 全部資源都冇點用過 為咗雷神儲咗勁多石 終於抽到依家大概有呢啲係手 應該點夾隊 行秋1命 九條3命
agree. 直接課幾舊/一千買個 3限定5星帳,
差好遠
你打到稻妻未,雷神啲升級素材係稻妻
其實你初期都要靠風主安柏麗莎行秋
去到璃月隻諾艾爾必備
我建議以上角色就培養到40-50級前
行秋可以重點培養
我淨買78蚊紀行
玩左三個月
抽五星四星其實你都要擺時間落隻game
未啊 我主線好少打 未抽到雷神冇心機打主線 依家主線係請仙 姐係去好遠果個璃月港依家抽到淨係想奶雷神
呢隻Game,你抽到啲五星都冇用因為升級要特定既素材,莫講話雷電將軍,好似你隻草神同提納里咁你有排都未用得著,你一定要做主線任務同埋靠自己去打進階世界等級,所以果幾隻初始角色你點都要養到40級至50級
隻game 4星係可以玩 但個成長期會拉到好長
不過隻game無咩進度要追 自己玩得爽就得
香菱班尼特我都用左好耐先有隻主c
姐係雷神唔可以攞嚟打主線住?
打唔過,隨時俾野怪一刀劈死
你都打唔到啲突破素材點升級
天雲草實,刀鐔你要係稻妻先搵到
想問下妮綻放隊裏面心海既聖遺物應該用咩同主詞條點配好,我見人可以炸到10萬幾,我得7萬多啲,妮露得0命1精影響係咪好大?
打到既我以前新手都係用雷神過主線
其實你自己既等級都會限制埋角色升到幾多級
做到璃月主線嗰陣啲角色最多都係可以升到40級左右?試用嗰度送既材料都夠架啦
你要擔心既係依家有無啲俾雷神用到既武器
雷神有把好啱用既免費四星武器,不過要去到稻妻先有機會攞到
我就係用緊雷神打主線。
而家33lv打到稻妻,啱啱打贏左雷戈隻boss可以升雷神上50,暫時覺得打怪係大力過我之前嘅香菱主c嘅,但唔係大力好多(但爽)。可能聽日升埋佢上50/60會再痛啲
我估其他好用嘅四星主C可能好過雷神,比你參考下

Btw希望遲啲可以抽到夜籣,跑圖好辛
我依家雷神 行秋 九條 芭芭 全部40晒 武器我淨係見啲人話f2p漁叉 因為未攞到所以用住廢嘢先
thx 清 我琴晚一嘢升咗佢上40
大家新年快樂
抽卡十連金光
小保底不歪
人人都抽到想要既五星
好開始
如果唔係歪左提納里就兩命雷神,而家有一命都好
下,充個648上2命啦
充個648都可以歪
唔係. 648 50抽, 未必有金光
原神真係好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞