原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
我仲以為呢把野好泛用添

我有fd叫我不如抽20至30抽睇睇啦
散兵池完未呀屌 阻住我聚老婆
如果你唔係課長係留石好D
下期有機胡桃+夜蘭 護摩+若水 呢個池太香
同埋雷神魚叉-->專武提升其實唔係超級大(同2命無得比),不過勝在香菱都用得咁解
如果揀一隻會揀夜蘭
你甘雨主力既話其實融甘同0命雷神搶晒隊友,出唔到兩路
夜蘭你日後大世界+組其他隊都實用得到,同埋其實你已經夠組融甘+激晴兩隊,唔係咁缺前台操作員
當然雷神都係好值得抽,但你個box只能揀一的話我會揀夜蘭
睇埋3.4前瞻先 如果係夜蘭胡桃武器同池 將石頭全部all in 就得
參考下 麻煩晒
月經泛用啊,只不過單手有平嘅月卡劍,比佢仲泛用嘅綠劍霧切
作為唔係叫人補命補精帶好多新手嘅原神大師,要睇埋4星有乜啱用先抽
冇追po 乜又有人繼承咗大師個名
霧切我都抽到兩把添啦
我剩係想知你有無中過薄荷同無工
綾華仲建唔建議抽 0+0
見冰系而家少少落魄 定係投身草反應大軍算
一直用1命綾華連續攞幾期深淵36星
(0命同1命分別唔大,當時為左升4星命座抽多2,30連出左)
冰系既戰法已經係處於完成既階段,
不外乎先上冰, 風集怪(連翠綠四件), 再掛水冰結, 然後用番冰角輸出
只要係冰結有效既敵人就打得好舒服, 唔覺得過時,
只係覺得玩得太多冰有D悶轉左其他反應玩下
神鶴萬心 雖然造價好高 但可以玩到米社執粒
到有得俾你抽,深境實會造波俾你爽住打,除非米哈遊唔賺錢
依家造波俾草系嘅怪用永凍打AOE都唔差,只係血量膨脹咗冰系單C隊冇以前咁爽
綾華一定要抽埋隊友,唔係手感差好遠
隊友唔齊其實玩草反應仲爽,刻晴e家都好勁下
雷神27號幾點有得抽
想問平時大家抽野係咪有左最壞打算抽歪哂先抽?

想抽夜蘭+雷神 目前有100抽
之後會首儲
永遠plan原石都做好最壞打算
無工未中過
天空有一把
350抽, 雷神0命上 2+1, 希望唔好歪得太西利
550 夠唔夠2+1
2命77+1天空劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞