原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
有時瞓喺床用ipad玩
唔想一邊睇手機一邊用ipad逐步跟
之前偷步去咗須彌
解完本森林書已經想死
點知稻妻仲癲
玩左兩個月 都仲係接受唔到d 活動對話長到嘔依件事 狂禁skip 禁禁下又要簡對話內容 真係對話對到好燥
我無八重用緊雷神上電
上電效果麻麻
多謝提醒
我新入坑玩到依家有2萬鑽去抽雷神, 夜蘭要1命先有感既話除左大課金唔會儲夠石
既然係咁寧願skip 儲石比之後新角
行秋最大功用係唔係
E上水減傷
Q持續上水?

上網人人都話有用先練, 但其實用落唔知功能係邊
但原神啲故事其實寫得幾好
對話睇故都係佢哋特色嚟
因為佢本身唔係單獨使用
後台上水+減傷就係最重要嘅價值

佢係好多主C/站場C嘅好朋友
水可以搭火C 打增幅傷害
又可以搭雷電人
搭冰可以控場
搭埋草做綻放反應
基本上搭咩都得

如果你剩係睇佢個人能力就當然唔太亮眼
佢係一張百搭卡,但係都好睇你搵咩同佢夾
明白,即係當萬用既工能角,搭唔同屬既主C都得

想問香菱同班尼特係唔係都係同行秋一樣定位?

Thankssss
你唔係重課跟佢嗰個標準睇命座專武,行秋都唔掂,到時出新角0命我諗大機會你睇唔上眼
變相慳石乜都唔抽,其實都算好事

Btw都係睇你玩咩組合,有啲隊伍真係放唔落夜蘭行秋,少啲但唔係冇
課雙月卡only當支持好game
我有草神雷神,聽上面講完夜蘭要1命我諗用D石去抽萬葉同鍾離0命好似仲全面D
唔係算死草,唔係大課長所以想規劃得好D咁解
玩左十幾日,冒險等級30,主線岩岩接到去新地圖稻妻任
不過我主c老爺得50 lv,世界等級3 d地圖boss都打得辛苦,係咪要練下先做主線
其實係 有啲真係幾搞笑
印象最深刻係公子玩玩具
唔完全係
香菱同行秋都係後台副C 但行秋係綁定普攻 主要係普攻主C用
班尼特係萬能加攻輔 基本上任何人都配得 香菱常配班尼特因為香菱大技鎖面板,配班尼特大技加攻輔效果好好 仲可以組雙火共鳴
我一開始去到稻妻一隻5星都冇 打到勁崩潰
不過果期對隻game啲元素基制嘅認識升得勁快
當磨練下等之後抽到勁角色就輕鬆啲
0命呢幾個唔差好遠,其實大把位入唔掂草神雷神又係啱用後台輸出同上水角,但講邊個神輔CP值高PVP就無謂,又唔係支那人
不過有鍾離食殘廢餐真係幾爽
升聖遺物,送嘅4星角斗夠做,主詞最好攻擊或火傷,大世界食個加攻飯夠打幾次BOSS,後台搵啲可以打反應或劇變嘅,行秋凱亞重雲皇女久歧北斗草主柯萊

我開荒公子刮到天黑,不知幾想有老爺用
係,始終大部分時間單機享受劇情故事
我目標都係湊夠2隊通關深淵12層

介紹下鐘離有幾好用得唔得
新手 抽流浪者個pool出左隻刻晴
上網爬文都算係T1角色 不過個版本係1.幾
想問下如果想砌隊要搭d咩角
但原神入面故事好多都好刀好深刻
淵下宮班太陽之子,鶴觀成島鬼……
滿分風來人要手,唔係靠課同靠把口就得
上面條友應該唔得
配草神打激化
深淵滿星始終太簡單,搞到有人唔識分「過到」同「亂殺」

全層9分鐘打完叫過到
有人8分鐘打完以為自己亂殺
真大佬1分半鐘打完都覺得有進步空間
還好啦 係冇配音嗰啲會睇到好躁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞