原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
你咪試下0渣祭禮西風上1渣專武後再望返自己呢段有咩感覺
你唔想抽就借下朋友1命 2命 同6命既自己體驗下 動作遊戲講數據無意義 靠既係實戰

實戰經驗下0命夜蘭並無「必要性」抽取 連做交通工具都並唔係無縫 1命除左解放充能 更係實戰下唔會蝕e cd 1輪輸出直接可以3e
但夜蘭有前台增傷
行秋有減傷有減水抗tim

你要取代胡行鐘隻行就要2 一係就一齊落 雷國水位除左行秋你亦可以轉返落萬葉打超載 本身無一隊絕對鎖死用行 你要玩導彈隊你轉綾人站場斬一樣做到同效果 比草神企前面更有安全感 你要跟身掛水其實芭芭拉已經係

全世界推雷國只係用低成本3隻4星+1金做到各種反應有足夠dps對應環境亦有充電保確保循環亦有真霸體站前台
鍾離盾都秒破,0命77點打
你係咪記錯乜debuff都冇開既風來人
深淵版都只係乜都冇tick既風來人
呢個咪價值觀嘅唔同唔揸車,坐巴士不如索性行路坐筋斗雲嘅悟空睇到都覺得可憐
課金驚唔課冇完整體驗預咗,係差在有幾逼課,課唔課差幾遠

後台上水太多隊都要用到,你講嘅胡桃正係例子,其他隊根本搶唔走行秋
唔係課得多,砌個唔使後台水嘅第二路唔係易,就算有,如果夜蘭唔搶反應,加呢個站場短後台輸出buff攻做第4人,另外三個要幾多副詞條先追到其實唔掂嘅貢獻
其實單單係佢做到第二隻行秋已經勁值得抽
勁多人恨不得班神 鍾離 萬葉個D強力輔助/副C 可以一分為二
你真係唔覺你個其實唔掂嘅邏輯一樣可以講你個超載萬葉,站場綾人咩
換其他角色都得,證明呢隻驚組隊係自由
你講點其他五星組點組都過到,點解對夜蘭又咁harsh,要佢打個唔補命座唔得嘅怪
唔寬容啲睇吓佢0命充能唔夠,定太鍾意佢要補命抽專
但都係個句 如果強度黨無論新入坑定老手
如果無夜蘭基本上推薦度一定係爆燈
無論你上邊個地區既forum都一定係推爆
第一次見人話夜蘭廢
其實佢咁講基本上所有5*角都唔洗抽
主C有4*,點解要抽隻新?
盾輔有迪奧娜個D 點解要抽鍾離?
基本上所有角=4星已夠晒打
5星一律不建議抽,D星留番入棺材
你要抽既角色 必須要同時擁有前台增傷減抗霸體掛水充能爆發 同時可主可副 0命已經做到呢堆效果 唔好意思 漏左個大世界要做到埋無縫交通工具人
如果唔係就唔值得抽
只要諗到呢隻驚有玩家用普通熒同香菱過深境,無飛翼走遍大世界
一切都唔再重要
咁係以前啲人叫拎祭禮劍既充能77 heal量不足既問題
我3000攻 0命77 ,風鷹劍 精1
計住Q上印時間完>E AAA回血 loop
個印一下回10000 ,有人做caller 睇住4連劍氣target邊個就唔會有事 (我有固定frd 一齊開mic play)
鐘離盾當係頂一下傷only

我以前仲錄過片day1 solo 肥陀避都費事斬死佢
太多人睇啲所謂攻略去跟風配裝唔自己去開發、低估77既可能性
而家每個玩家都認為77係用黎污染卡池
睇漏左4人聯機
開頭以為77硬tank劍氣嚇親
岩呀 你夠練度點組都得 8隻4星都嗄嗄亂殺 抽5星限真係收藏嫁咋
但上得黎問又真係會有練度?
從來無怪一定隻5星補命先打得起
都係個句柴灣可以行路到元朗
不過正常人會選擇舒舒服服咁搭車
尤其練度唔夠更加會搭其他野去補返遊戲體驗

定你真係越空行者未直播就100%肯定3.4有夜 唔比人囤到真出為止?師兄越空過黎又會唔會分享下下期六合彩號碼?
咁想問下夜蘭適合用黎開荒?
因為啱啱3.3先入坑 依家30lv 未突破 見人地話稻妻好卡關 諗住抽隻5星先繼續推
依家一隻五星都未有 有香菱 砂糖 雲堇
3.4活動好似送隻4星諗住揀行秋
咁3.4卡池夜蘭急切性好似冇咁高 胡桃得一隻又0命好似又玩唔起
所以考慮緊抽雷神夾住啲四星先 或者等3.5傳有神里綾華
主要見大家都力推夜蘭 所以睇下點部署好
感謝大家
堅垃圾 千祈咪抽呀
叫人抽要一命可以比話人叫唔好抽 child登名不虛傳

你有你講唔好抽 我有我補補精若水
有乜好嘈
鍾意就抽
有愛就all in補命就係咁簡單

原神根本就係隻好自由既驚
鳩組隊都可以好快樂冇話要綁死一隊

我見D人做知比山電石任一入黎就有電石可以郁
我行晒成個場一粒可以郁既野都冇 有冇CHING知咩事
冇野了 我直接禁開啟機關就開到

好苦惱,到底雷神補2命定係抽1命夜蘭好
好簡單 問一個有1命夜同0宵既朋友借佢ac玩一陣宵夜 再借有完整雷九ac既朋友玩一陣雷九同雷國 再玩返你ac體驗下個種差距 你心中自有答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞