原神(17)

1001 回覆
22 Like 303 Dislike
如果只係掛草供站場水角生草原核, 連1命都唔需要
佢穿草套減草抗就足夠, 所以0命已經夠用

最抵玩係瑤瑤後台掛草, 求其湊套草套俾佢著, 頂到1-2下就OK
反正都唔會用佢招Q
種子爆計唔計草傷
粒草種子邊個生出黎, 傷害計算就跟生佢果個角色
而引爆種子都係一樣道理
簡單講, 邊個係最後經手人, 傷害計算就跟佢

一定係, 除非唔係
膠左
係會加草傷, 只要係瑤瑤E技範圍內
咁得啦
我理解都係咁
所以打算幫佢補一命

雖然話雙水雙草
但草主同柯萊除咗開大之外啲草有等於冇
貼實打嘅話雙水係經常性浸到冇哂草

況且妮露綻放根本混亂到抽筋
群戰更亂
啲種子我敢肯定4個都有份出
幫瑤瑤補一命是正解

叫得禮義廉都一樣咁膠
草主招大還好, 接觸水元素後可擴大範圍
柯萊招Q先至爆血管
佢招E放左出去, 等佢回返黎, 唔知要受幾多傷害

妮綻放亂還亂, 但亦可以講無腦
LV60-70去打LV90秘境, 都可以輾過去

就算打周本, LV90雷神, 龍王都可以磨得死
不過講打得爽, 一定係用雷神國家隊
係咁輪住開大, 刻晴俾如雷套佢著, 招E幾乎可以連住開
如果係講寶箱位置我會同意,但地圖照你講咁要探索元素做乜仲有地面部分,索性得張只mark地名嘅簡陋版咪可以盡情享受探索大世界
某啲迷宮型解謎唔俾睇地圖可以理解,但須彌地底好多只係過場A去B,又做唔到任天堂 fotmsoftware每區之間有引導性同特色,尤其啲陰間地底真係差到一個點
而且原神不嬲用開ubisoft 嗰種畫出腸,到咗地底唔跟要自己開官網,比起話突然有探索精神,懶唔改地圖UI顯示圖層更似原因
官方大地圖好似都係舊年先推出黎, 官方地圖而家已經可以分層睇地下部分
不過我都認同, 既然官方地圖可以做到
點解遊戲裡面唔做分層
dllm 海哥真係好撚型
我控制唔住我的手手, 所以又丟廿抽入池
抽唔到瑤瑤, 抽到辛焱
但廿抽中海哥, 唔再賭了
其實佢新地區個難度都高咗唔少
一街都係大怪副本怪
可能預你嚟得嘅都係升好哂啲人先嚟

海哥是勁
但佢是仔
種子綻放定超綻放都食唔到瑤瑤一命加草傷
得提納里海哥果d先有用
咁即係種子唔計草傷
淨係計lv計精通
又係深淵出嚟噁心舊配隊嘅怪,3.0漂流靈
不過ok嘅
有啲大怪打下幾好玩
鍍金旅團啲大佬一街都係

為咗用早柚跑圖
放棄咗水草隊

草神影相跟住雷神打大怪
隻大怪死嘅時候啲細怪都會中反應死哂
而家草神影相9,有啲想升10
睇下下次心海出時先刷套花神套俾心海
而家用芭芭拉
冇心機升佢
係, 新怪好撚硬同高攻, 不過新世界boss比想像中易打
亂鳩打, 都可以KO佢
無所謂啦, 就算計埋之前墊池, 都係40抽內中
仔又點, 型就完事
神子開E—》草神E影相
跟住可以掛機等佢上地面電掛佢
芭芭拉OK好用喎, 滿命可以滿血復活隊中角色一次
而且佢D突破素材蒙德城 清泉鎮 大把
每日經過攞幾個, 而家成倉都係
我係草神影相, 佢一浮上面刻晴E突進開Q, 再雷神開Q
剛好食哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞