[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (13)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
巴打, 我見你試個陣係未夠7am, 你中午2pm 打後個speedtest 係咩境況?
https://www.kkday.com/zh-hk/product/134415?cid=4904&ud1=detail-share&ud2=app-ios

如果買kk day 呢個softbank是咪伏?
2gb /一日
買15日就300$ 一張
未有人試, 不過有FUP 2GB 嘅話, 點都叫安全掛...

需要白老鼠囉
月中去 都要買了 呢個價錢都ok啦?
睇你用量大唔大囉. 大嘅話, 咁2GB per day 就唔算貴嘅. 用量唔多嘅話, 就可以揀平d 嘅好似 Truemove H 呀, 自由鳥個d.
唔會瘋狂禁電話
最多睇下地圖/ 有咩食 睇車時間
我估你自由鳥夠用, 1Gb per day. 你唔係要黎碌youtube 同facebook d video 就應該無問題.
G 了,我仲見到隻包裝寫5G,唔知真定假。。。
^首500MB 4G數高速數據,其後網速上限為128Kbps (即日至2023年1月9日或之前使用外遊數據,可享雙倍高速數據,即每日1GB 4G數據)
佢個時間唔啱 嗰陣應該3點9
我買左幾個brand去試 joytel就15日15GB同無限都有買
買左club sim 係福崗用 慢到嘔
你喺大陸用到咪偷笑

去完東京幾日用 truemove h 冇投訴,正常使用速度ok ,冇斷過線

AIS 成田機場禁區入面
用mobal 既話如果寄黎香港要幾耐
16號會飛香港
大阪遊 有冇邊款卡推介? thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞