[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (13)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
佢網站係寫unlimited,不過我都係買返comst嗰張算,用晒再買
不過見前面啲人講要隔日先開通到
https://www.comst.info/register.html

應該可以撳Now Activation
我上星期五係官網online store買左, 用Tenso地址
買完無email confirm但係Payment 過左
上佢官網Q&A問先話地址唔得, Payment會release返
宜家唯有唯有係Yodobashi買, 起碼買完有email confirm先
不過都未必得, 可能地址同聯絡人都有會員號碼同轉運字眼
不過啱啱都即刻比佢取消左
我官網買同Yodobashi都比取消
佢地話信用卡過唔到數
官網覆我話係地址問題, 但無講原因
咁樣真頭買都買唔到
請教下邊張可以收sms認證?
巴打, 頭先我好奇上日本Amazon睇下突然有得買
不過得返1張, 我即時狗衝左不過係填日本Tenso地址
我買完之後再睇佢仲有其他2GB / 5 GB 可以買
仲可以送去香港, 不過我唔敢再取消再買送去香港, 寧願佢送去Tenso我再轉運
唔該爸打先
我頭先用返間日本代購公司買到了
唔知係咪香港信用卡佢地唔收
之前試過日本樂天買野,唔收香港發行的Visa同master
要用JCB先碌到
但今次上網卡,2間公司都話JCB碌唔到
會唔會係要用JCB / Paypal個類野過到關
碌上d已經有人中伏
我Yodobashi用AE+Tenso冇問題
巴打你買左, 我想問下佢15日內開通係指由購買起15日內開通, 而開通係再揀日子啟動張卡, 同埋啟動日子再計30日有效期咁樣?
有時啲日本公司啲信用卡收錢係奇奇怪怪
我之前試過喺樂天買嘢,又係用信用卡收錢rejected搞到出唔到貨
問返AE佢話冇收過request,到最後換咗另外一張Master 卡又冇事
睇返之前有人問過comst 佢話三個月內開都冇問題
但係佢個網址裏面係可以book隔日至一個月內時間啟用
我未飛呀,所以未啟用
你係唔係都諗住landing先開?
去前一日開定先
等你好消息
80gb wifi蛋個隻
北海道都ok?
關西機場有冇得拎?

14日兩人 唔睇片
睇地圖

佢有FUP, 不過係唔知幾多....所以唔係真係無限..
已經無. 所有可以用到SMS 嘅sim 卡, 全部要有日本身份證先買到.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞