IT討論區(181) - 你的推POST速度太快了吧。。。

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
啲po咁快爆跟唔切
quit u讀bootcamp
禾對水巴有性趣。。。
真。。。
讀完it,無錢無工
人地講就收正皮
你講就收負皮
咁你話點解喇
因為手巴屌人囉
大家點睇chatgpt依樣野
前排已經討論左 手巴既睇法係長遠jun位會減 sen位不變 但所有人都要識ai輔助寫code
至於能力上亦已經試左 chatgpt唔識圖論
反而覺得係scope問題 即係例如係目前時代 要求令人長生不老係明顯不合理既要求 係scope外
以手巴既淺薄眼界 手巴覺得只要你肯 錢可以買到壽命 知識 關係 權力 時間 修養
Well defined task = pattern matching?
/ask solve unexpected hanging paradox
95搭8……
/ask If a set does not contain itself, the set is contained by set S. Does S contain itself?
if S contains itself, it does not contain itself.
其實佢唔識思考
講呢啲嘢唔會令佢bug
佢點都唔會loop死架啦 手巴只係想知佢會點鳩噏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞