IT 界討論區:You Study, We Hire! (14)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問
用左接近三個月去摸 vuejs , 而家要衝下 reactjs , 因為要轉工 好好 pay

Reactjs 砌UI 定react native寫app?
有幾好Pay

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

文盲, 視力有問題唔好做p仔啦

返一星期/一個月
拍到碼頭再講

返一星期/一個月
拍到碼頭再講

返兩個星期再同阿頭講啦

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

我唔係文盲, 只係想問下間野係咪成日出post請人啫

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

係 成日都出

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

係 成日都出

有幾位巴打幾個post前都未有工
依家都話有
我第一輪in個D都開始進入左第2個星期 睇黎都無機會

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

係 成日都出

我成日都見到有D公司係咁開post, 幾乎日日都開, 睇黎都方係好野
下年IT HD畢業(如果冇事)

有基本AWS既底,有咩野可以撈

返一星期/一個月
拍到碼頭再講

返兩個星期再同阿頭講啦

呢條巴打好似話失業成年
岩岩先有工 仲有錢去旅行
其實係JobsDB apply,Cover Letter重唔重要?

nope,除非講明要,不過就算要都未必睇
大家主要係咩網揾工
都係jobdb
Fresh grad 就 jijis
返緊工其實搵agent 就得

搵agent搵真係好? 唔驚俾佢地食水?
HACTL 16k 請人 原本諗住去馬
但一search 地址原來要番新機場就不了
fg黎講
你地會揀haeco 定hkt?
兩份都淨係得14.5k
唉,鯨大it狗

但title就haeco好d,五天工作
距離就hkt近,但要有分長短週,返六日就可以放早啲,五日就放晏啲

個心係想去haeco,但諗起八半要到機場就
你地會點揀?
fg黎講
你地會揀haeco 定hkt?
兩份都淨係得14.5k
唉,鯨大it狗

但title就haeco好d,五天工作
距離就hkt近,但要有分長短週,返六日就可以放早啲,五日就放晏啲

個心係想去haeco,但諗起八半要到機場就
你地會點揀?

依間野係咪成日請人?

睇第一頁

寫埋都有人問

呢間濕鳩野,見佢成日出post請人
好似上年已經請緊
早晨

佢唔食,唔代表啲錢會落你袋

佢唔食,唔代表啲錢會落你袋

食咪食
我覺得個價accept 到咪得
佢食果下都唔係食你果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞