IT 界討論區:You Study, We Hire! (14)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

想問下做qa/uat多既工但多幾k
應唔應該轉 好似好悶咁
有冇人做過hsbc secondment

hsbc仲要secondment
係超超超超超好pay?
定點?

係超超超超超好pay?
定點?

好多bank 而家都要玩secondment 既啦
你有冇做過
上次見個PM都係contractor

係超超超超超好pay?
定點?

係超超超超超好pay?
定點?

係超超超超超好pay?
定點?

巴打加油
打算自己幾多年內俾人炒

係超超超超超好pay?
定點?

巴打加油
打算自己幾多年內俾人炒

想問下fg宜家搵工算唔算水尾,打算辭職再搵過份

hd 差唔多啦,聽人講練工和工作環境幾好

hd 差唔多啦,聽人講練工和工作環境幾好

認真學到野最緊要 加油 捱幾年

爛尾 我日日用得好開心wo

爛尾 我日日用得好開心wo

新launch 死server 姐,而家好正常
就黎30想轉工,請各位師兄指教下。

本身教開補習,對數學物理好有興趣,本科物理,比錢讀埋個數學碩士。大學的時候叫做寫過下
C++,覺得幾多野學,CS有兩個入門的programming course都讀哂,後尾做好左個solid state simulation ,要寫paper就無掂佢了。而家放工睇下本intro to algorithms 書,覺得裏面的原理都幾好玩,當然,只係興趣,實情我咩都未識。

我想問若果我想揾一d着重數學嘅programming 工種,邊方面發展會好一點?或者讀咩課程會有幫助?謝謝你們!

係超超超超超好pay?
定點?

好多bank 而家都要玩secondment 既啦
你有冇做過
上次見個PM都係contractor

師兄你咩情況,我成日翻工9坐,成個幾月,接近0工作量,頂唔順了

師兄你咩情況,我成日翻工9坐,成個幾月,接近0工作量,頂唔順了

你馬爾代夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞