係日本返工, 玩左改裝玩漂移2年, 你問我答

357 回覆
57 Like 11 Dislike
渣車與其話係因為想遊車河我覺得更似係想沈醉坐係自己架車度既感覺
大麻明明係計毒品,但自用大麻唔理,結果咪一街都係化學大麻味

呢點就不論係白鬼還是有色既都一樣煩

另外,佢地班友根本就要成日 hi 住加炸住 hip hop咁揸車,得番啲老一輩既先較多數正正常常咁揸
玩還玩唔好搞到大家冇左個玩既地方最緊要
咪搞到啲政客係咁反車,又 cut 左條路只限單車同人,係咁 set 唔同倔頭路又或者唔比車入等等
其實政客就算你飛唔飛都反車,感覺係全世界個風向都係咁
但係警察就真係會因為你炒車而捉得嚴左
頭Camber 幾度開始有好灣既效果
1.5得唔得
避震,車高,車種唔同有唔同setting點可以一個數字就講曬

理論上負角度(八字)就愈易轉,但係太誇張有機會架車會好易over,同埋直線因為接觸面細左無咁穩定
幾多先岩無絕對數字,自己改完試完再改改到岩為止
建議睇吓notfordrivers嘅最新一集

我自己有少少意見
我試過頭行2.8,會無迫力同踩油唔去

依家頭行2.2 toe0,各樣野都好平衡
內外呔嘅消耗都好平均
利申我係頭轆車

可以試下咁
條呔仲有張新貼紙
係,一下子型變柒
問題係我地個面炒到幾大鑊,除左撞埋火車先有下人調查。一般炒車警察黎到封路就完
點先可以勁到炒埋火車
有冇去ebisu
冇, 太遠加上唔近鋪頭, 炒左有排煩
玩到要換胎個日張貼紙應該都仲係完好
英國好多地方同日本一樣仲係車道同火車軌交叉交流道,有啲死粉腸見落閘又要死衝,加上英國呢面有唔少呢類交流道前既地方整左一堆行人過路處,你揸車唔停又會罰但啲行人就成日見有車黎先衝出馬路
巴打日本泊街易唔易俾人抄牌?
尋日新手第一次出車
由東京行aqualine去到千葉龜山湖
海ほたる個pa好靚
日本有規定有冇火車都要係闡前完全停一次再行, 所以大家都好安全, 當然間唔到一定有人9衝, 但好少, 多數係過左最後一班電車既時間先衝
睇下你停咩位, 如果見到其他人都停既可能會冇咁易出事, 例如超市門口之類D師奶都係停係度買完即走易, 但個D位多數條路比較闊, 或者可以泊上搏, 但冇人做既就唔好自己一個人泊係度咁揚

如果係市中心建議唔好, 就算多人排建議唔好試, 我比人查過一次, 不過及時係佢寫完張紙前叫住佢, 個陣見佢準備抄曬成排車
佢本來的打算照貼貼紙, 結果佢睇完我張車牌見我名唔係日本人佢問我咩國家, 傾完佢知我外國人後就叫我下次小心D有coin parking就唔好泊街, 我覺得如果我係日本人應該一早死左, 我走個陣見到後面成排車比人抄曬

雖然唔一定外國人就冇事, 我試過唔比過白線過左比人抄過, 但萬一巴打真係出事記得唔好講日文, 死講英文千其唔好比佢知你識日文
海ほたる正呀
夜晚大風到痴線
巴打有冇去マザー牧場渣牛奶
God knows
遲過你好多
躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞