[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Sage同Jill見面笑死
冇左個theme song真係失色不少
以為有得屌heather點知都係無
乖仔Jill 線得兩個scene ...主要劇情唔係好多 開始拖戲FEEL
下年萬聖節見 ?
成隻驚都算數一數二正
用一年整個holiday event,見f95好多負皮
好Bitchy
咩驚
BaD
BaD新手玩到一半選擇困難有得做好人壞人 好想要晒兩邊
係咪要玩兩次先有可能開晒所有scenes/囡
要親自開哂所有嘢...兩次...你實在太天真了
基本Chick,DIK,Neutral各走一次,期間啲分歧又唔同女
我自己開哂嘢都唔知重覆玩咗幾多次
到season3都要分成5個save
所以唔少人用mod/cheat算
哇5個save唔能夠想像認真重玩既話要用幾多時間
想問吓有冇人有being a dik s2 massive dik嘅save
噚晚down完ep9啲舊save唔知點解冇晒
咁未必由頭重玩嘅,可能係啲分岐點開始咁囉
但我由隻game開始出分期咁每章重玩唔會好覺
新手想咁樣開齊嘢會應該好惡頂下
點知5個,當你第一次玩初體驗同再打多次完美save,依家maya同josy未分線都有4條,姐係夾埋要打8次(第二季尾好似仲有一個都唔簡既選擇姐係起碼都玥10次),仲未計dick/neutral/chick既分別
同我之前講既一樣,分線分得太早搞到要玩哂全部野就要分開打好多次太痛苦,而且搞咁耐都只係一個event,個party系統整出黎應該好似整屋咁要玩好多次,感覺就係格硬拖長黎做S4
extra life更新同改名做goodbye eternity
玩完bad
暫時覺得今次更新入面josy係最靚果個,特別係佢老竇打黎叫mc聽電話收左線之後mc嚇鳩佢自爆搶電話果幕真係好cute好gfable
當然都唔少得jill線既香jill裝
但比較失望既係一個event就搞咁耐,分線太早結果要做分歧既野就太多更新都愈耐唔知幾時先完到
長痛不如短痛,你拖到個個非君不嫁先嚟分就到班女痛苦啦
所以後宮一直係最好既解決辦法,邊個規定只可以簡一個
遊戲角度黎講,重玩咁多次令人痛苦;現實角度黎講,冇話唔可以open relationship
玩完,返生左好感動
終於可以屌到二家姐,但個感覺係心痛仲衰過唔屌,好有現實中亂左之後果種複雜情感
佢算係咁,起碼唔同線啲女有唔同衫,連side chick啲選擇都有小小分別
但係點解非jill線隻蜜蜂正咁多
如果冇down個gallery mod真係唔知今次得咁少scenes
s2尾揀咗同Sage一齊 點知今集一開始已經冇得屌miss之餘 仲要唔知要搞埋haunted house先有得屌
揀單一線真係同玩普通文字game冇乜分別
每條線大約有兩個scene,好似係一個都唔簡最多
係 開頭有miss 中間又有cum-peition 最後仲有兩段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞