[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Color of my sound更新
想問吓巴打s記唔記得有隻game係喺間bar之類嘅場景打打下工同條女扑野?
印象中係being a dik但係睇返啲scenes又冇依一段
Become a rockstar?
應該唔係 巴打講呢隻冇玩過
講多少少 記得係做parttime之類嘅場面 做完之後比一條女捉到
好似見男主條J大叫佢下次唔好喺臨開工前做呢啲嘢之類
睇落唔錯, ntr傳說類型
lm
玩咗啦,啲bgm、氣氛都好好,間唔中幾sweet,老師阿媽模都ok firm係更新未到
有冇啲推薦corruption,但想模靚啲..
我最鐘意Viki同step個模最自然,家姐同老母果個模都唔錯
家姐都ok加成
唔知你點定義模靚喎,我覺得pixel art幾有特色,hs/daz3d驚啲模好多大同小異睇得多有啲審美疲勞你唔like可以去搵返嗰啲
除左d3z同honey select好似仲有隻係再二次元d既模但唔知叫咩,之前見有隻咩time咩lesson之類既高rank game係用佢整
原來都係I社出既叫戀活コイカツ
Lust theory開左新game LustyVerse: Shackbang望落好似唔錯咁
Deviant Anomalies終於更新
玩完,唔錯既更新但我諗唔到點樣可以咁短時間內埋到第一季尾
個作者係f95度又屌f95班友,原本佢想下季轉由sandbox轉vn,依家俾班f95激一激又改變主意做返sandbox仲要加多d sandbox要素,美其名唔向恐怖份子妥協
下隻驚就係主打sand box㗎喎,如果轉vn 即刻無興趣
Sandbox唔洗刷數值同隨機洗怪既都好少少,好似惡夢島果種重度堆數據既真係唔想掂
惡夢島仲可以用mod改數據
呢隻得唔得架?
無咩數值,係好似開放世界咁有D煩
開頭悶到爆,完全令人冇性趣玩落去就算係D模唔錯都係咁話
有冇巴打有冇幻幻game推介 最好係2d
對住啲大波怪j 唔落
2d小見多數都係3D

起碼要多三個月到半年先搞得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞