[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
依家想睇故多過打丁
dating my daughter終於完左,原來已經整左6年
大家今晚平安夜開邊隻game的囡囡陪你哋
早D訓啦
btw,清返bad發現maya同josy線有太多加加減減,扑野次數都計邊個多D點睇都似下幾次update會爆大鑊
有人發現如果你偏心Maya,一齊去gym房嗰時Josy 唔會同你拖手
你望真啲個嘴,粒貪吃痣係penny特徵嚟
睇墨認人
淨係想溝 josy
點解要迫我
Monkey business同subverse更新
買一送一
Btw,bella線都好似差唔多,如果你行chick有jill既h scene但又入bella線既同jill分手果時簡同時簡唔到兩個之後可以嘴,有機會三人行/爆鑊
Sage
我估每條線都會爆大鑊
根據往績 dpc 冇咁好死
今集只要唔係行佢地條線已經開始嘈,行佢地條線仲開始左計邊個屌得多D
所以話後宮根本唔會work,愛係包含佔有慾
但愛除左獨佔欲之外都包括埋包容
將心比己,你條女開onlyfans賣咸相都唔包容啦,更加唔好話包容佢同其他男人上床
lm
sharing/ntr癖既都有唔少,open到各有各食都有,後宮唔係完全冇可能,但咁多人需要維繫既感情都需要更深(現實就更加唔洗講仲難,但都唔係完全impossible)
jill 線隻蕉想點撚樣
反而非 jill 線隻 bee 咁正
why play 9 me
後宮同各有各玩唔同,後宮係你可以同幾條女上床,但幾條女就淨係可以同你一個上床
即係你唔使faithful 但就要班女對你faithful正常人點會接受呢種雙重標準
所以好多都係假後宮,姐係其他女主唔知仲有其他人以為係1對1,真後宮知有其他人既都幾少下
不過講到尾都係為左滿足男人收集既心態,玩呢D game既九成九都係仔,受眾想點班作者咪點整(當然有部份係特立獨行),你整D逆後宮或者sharing係後宮純愛作度真係聽俾人屌
College kings對比bad真係唔入流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞