[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
再睇多次WVM,靚果D冇得溝屌親都係三尖八角四方閪
By Midsummer Moonlight pateron頁面唔見左有機會死第二次,點解我睇好既咁多隻次次都係死於非命
del 咗本身想打下藍球,溝下fans
radiant ok
你預佢一年更新一次有排都完唔到
。。。
virtues最後一次主要update
virtue我以為完咗原來仲有,有冇得再屌過眼鏡妹老母
應該冇,睇更新都係埋尾
有無邊到玩到h game既漢化版
有中文字親切啲
自己google,伊莉或者大陸網有漢化不過多數機翻,少數有官中
最麻煩係啲link唔少係要你係咩咩網盤dl,個啲要ac
逼自己學英文
無辦法佢地用唔到google係得果幾個網盤,克服一係睇英文一係申請ac
伊莉咪有好多就咁上網down囉
有up上MG嘅就好快down完
如果淨係up上KF, 就真係有排down
不過如果你新開一隻黎玩嘅時候開始down定下一隻
到你玩完第一隻嘅時候其實都已經down第二隻好
發覺仲有xyg688有pixeldrain盤揀係DL勁慢
伊莉都得,多數斬開好多PART
我搵親啲game唔多見有mega
斬開好多part都一樣係咁樣down姐
所以先話玩緊第一隻就開始down定第二隻就差唔多
KF果種濕鳩DOWN得又耐,仲要DOWN完先開始計要你等6個鐘先再DOWN得,更加唔好講大陸果D要迫你用專門下載器又限速既網盤
KF好似兩個鐘姐 (如果唔係fix IP好似唔洗等呢個cooldown)
MG先係6個鐘, 呢個我就真係唔識點樣可以快d cooldown好
不過KF down得耐就真係嘅
好似1.5G都起碼要你down 差唔多6個鐘
我都用類似mipony嘅tools, 隊曬d link入去, 打住機由得佢掛機慢慢down
反正唔急住玩
mega用VPN就得
中文漢化網,之前擺過沒人留意
Mega月費應該平過vpn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞