[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
其實我覺得由主角幾歲開始湊大基本算半粒仔,點會見到碌鳩大啲就會發姣,啲轉折說服唔到我
睇佢老母同佢既居住環境,有咁既憤世嫉俗思想唔奇
中間唔見左一段時間,外國有研究過有血緣關係既人係分開一段長時間之後再見返會有一種性既吸引力,同理
一出場個黑絲 淫撚到仆街⋯
你應該講緊遺傳性性吸引,但呢樣野要有血緣關係其實佢提兩句都好多,隻驚裏面真係rationalize得唔夠
係咩. Annie Luna Penny特徵好唔同喎
我特登講Nancy同Dalia係因為尼對母女丼好啱我口味
十幾歲老公走佬,佢單機讀書+就業,好耐無掂男人
性饑渴 + 熟人 + 大隻靚仔 + 尻大,再加埋腦補佢細個5歲同依家對比,加多錢重,仲要14比人中出都可能淫底,加埋哂發姣無咩Bug啊
邊隻game
Eternum
你覺得熟人同諗起佢細個個樣會令人有性趣?

睇嚟你中毒太深,或者無妹妹/表妹,正常人係唔會咁諗野
好好好,你啱
得罪講句係咸game度用現實logic黎度測角色行為你無撚野下話
雖然我都覺得突然發姣怪怪地
我打左咁多可能原因,靜係捉兩個係串人現實點點點。
屌你鬼唔知普通熟人唔會諗埋D淫野咩。
我講左幾樣野加埋啊,幾層buff疊埋都係令Nancy係個一刻諗多左咋,佢又唔係衝左入去含撚,on99
邊個話普通熟人唔會有性趣,只要佢靚/身材好就有機會
你點可以考慮其他因素架,咁樣算中毒太深架
其實我覺得d劇情冇咩野
唔係嘅話想咸game / 咸片點樣推進個劇情去到有H先
唔通AV一鳩後入原來認錯女友個家姐但又會繼續扑落去, 係好合情合理咩
得罪講句以為咸驚唔使講logic你無撚野下話

作為對寫作有啲基本認識嘅人同你講,任何虛構作品都係要講Consistency(邏輯自洽),呢樣野係合格story telling 嘅基本要求嚟

你人物動機,行為邏輯合唔合理,係好大程度上決定你人物描寫嘅立體程度同讀者對個世界觀immersion,你要將Mancy設定係現實世界正常人,就代表我哋作為現實正常人係應該要理解到佢嘅行為邏輯,你如果將佢設定係外星人或者Joker咁嘅精神病人咪無人講現實邏輯囉

你覺得佢突然發姣有啲怪其實咪就係描寫得唔足說服唔到你,oialt主角同Clara關係係差唔多,但係寫得好好多

呢樣野又係亂作10隻10隻寫得垃圾嘅原因,就係又要設定背景係對亂視為taboo嘅現實世界,又無好好描寫雙方對段關係嘅struggle,主角求其鳩up兩句抽下水就墮落,成件事勁兒戲 ,令人覺得啲角色係扯線公仔多過係活生生嘅人
*Nancy
一句中毒太深就triggered,點解啲毒撚咁玻璃心 ,呢到個個都唔多唔少有中毒㗎啦
玩下oialt ,主角同step mom段關係寫得合理好多
歐美系暫時黎講我未見過有一隻既講到係真正亂得黎又要著重係亂之後struggle同點樣處理亂完之後維持對外外人對內親朋關係呢個層面,要講到咁細既文學我見過但game真係少見
我推薦你玩おとなりの奥様は今日も独り2 遅咲きの青い春,雖然唔係亂但係cheating性質相近,呢隻真係少有既關係慢慢進展,發展到最後對抗全世界你會覺得放手會係對佢最好既愛
關於你對nancy同clara既睇法我認同,一開始我都係咁諗,clara果種慢慢一步步上比起nancy突然上觀感好好多(雖然俾個醫生講兩句就同個仔打飛機都唔好得去邊),f95度提過但太多護航俾人屌過
不過呢D野都係得過且過架啦,只要唔係太突兀吞左佢就算,同睇網文一樣只要整體毒點唔會太過令你棄書就跳過左佢咪得,其他part一樣好睇,過於較真到最後根本唔會有作品入到眼
咁樣完左第一季真係
仲要等左咁撚耐俾D咁少既野我睇,完全唔想追第二季望唔到幾時會完到
我玩過個隻man of the house直頭親生阿媽又冇nancy一半咁正未又係搞左,不過依類遊戲設定都係主角18-22歲超大碌,咩女都淫都中意大鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞