[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Agent17更新
咁快完!?隻farmers dream記憶中已經爛左
今次又係爛尾?
我覺得佢似係想快d完整隻新game black door,原本係12集完依家cut左成兩集變10集完
衰d講句隻新game除左模之外主題都唔多吸引,nnn姐係最多得teasing唔搞野
Ruby好似冇新野, 等咗兩次更新都冇佢corruption條線
如果my bully is my lover係放下同原諒既話咁bitch squad就係正宗既復仇劇,mc係為左俾佢地傷害過既人而報仇,推薦指數T1
Copy that
唔會玩佢隻新嘢啦 上次又爛今次又cut
題材本身唔吸引好難長玩落去
我頂,好正
Shale Hill Secrets今集好撚正...劇情同CG都係

不過D劇情真係冇乜心機睇
早幾集好多我都SKIP 係今集劇情少左SKIP
開頭都叫好玩 3D又靚
屌你後尾不斷重複
模係幾正但故事幾無聊,同前作一樣都係SKIP黎睇scene算
係 前作我好似仲未爆機佢停左好耐
Shale Hill講呀妹個陣D劇情我就冇SKIP 咁先代入到
不過今集最尾同學生會會長既劇情係幾好既 起碼吊到你癮
會長同ex太fd,我想要睇既唔係呢D大多數既harem你好我好劇情
有冇一套係俾到宮鬥感覺我既harem,班女互展手段黎爭仔就算係老母姐妹好友都冇情講果種
harem好難玩宮鬥喎大佬
主角又唔係皇帝富豪
我想要既只係唔係好似偽後宮咁到最後班女唔知仲有其他女既存在/知都安然接受到共侍一夫
班女會用下手段黎爭仔,爭唔到俾人拉腳果班個羨慕妒忌恨個嬲樣同爭到果班個得戚樣,或者MC溝得太多女而班女知道後圍埋一齊同MC對質睇MC點化解個修羅場
我想要既只係好少姐班鬼佬根本唔識整
ripple已更新
Pale Carnations Ch. 4 Update 2

今次真係拜山有野講

已經有精翻漢化,琴晚5點先流出有冇咁快呀
邊到?Eyny唔見有
大陸貼吧/bilibili有人放資源,最快當然係大陸網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞