[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
愈難得到既野得到之後滿足感愈高
Sophia睇樣之後仲有幾多戲份,唔知幾時有得屌
隻such a sharp pain做咩次次買完衫就不停去左個end of innocence然後就title screen,轉幾個choice又有多一兩個劇情但之後返到屋企又跳去end of innocence就完, 係咪bad end?
似係bug,果個應該係標題黎
有無類似
Waifu Academy,agent 17
呢種日系風格

跟住CHING講 開左Pale Carnations
英文真係要慢慢習慣 但MINA同HANA都好正
屌到佢地反艇
我既推薦係順序排落,開埋once in a lifetime同eternum先
肯定有啦,Abel呢啲大粒野無啦啦晒時間搵我哋應該都係Sophia俾我哋impressed咗先提議

Abel又話自己有崇高目的又剩,可能係類似new age order啲野嚟,想拉攏我哋加入佢都未定
其實PC係偏重口,新手未必慣
咁又真中段果啲俱樂部情節我飛哂
新手試once in a lifetime同eternum好過啦,清新好多
我覺得似係想拉我地過去呀婆果邊奪權,睇樣阿婆想做呀伯同黑社會大佬好耐
Abel根本 wfc club 啲嘢唔係同一層次
嘥料
Club內容佔五條女成六成仲係主線黎直接飛不如唔好玩
突然認返hana都係鬼鬼地,hana老母大肚果時直接話唔應該生飛埋人,等個女大個先話黎補償唔合乎佢人設
英文又唔係好 查住字典咁玩
等唔切 丁左先啦 緊火丫
我講緊Sophia 個主人,大藥廠個老闆
哦記錯左人
但咁樣佢仲可疑,我完全唔信佢係為左D咩全人類既目標咁既理想
所以咪話可能係new age order 光明會啲濕鳩野
自從返工之後冇心機玩返pale carnation/eternum呢d神作
平時六日都係求其j咗就算
奉勸仲讀緊書的巴打可以j就j老了
每日抽時間玩D唯有係咁,冇精神再睇一堆未真係會想訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞