[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
頂多陣,後面好啲
頂唔順,玩到一半堅眼訓開ctrl飛住黎都飛左好耐,就咁睇之後劇情又唔算好出色模又唔係特別有改善都係棄算
d game係唔係第一次load個scene只可以press enter繼續,無得飛
有時候d劇情好撚無聊正係想快d屌倒,enter制都就快禁爛
設置set skip unseen text,雖然有D仆街到唔俾你簡都見過
幾時可以翻譯埋game
open source專案利用ChatGPT 全自動翻譯整本電子書 翻譯人員可以失業了
https://lih.kg/3324566
我記得已經有,不過同機翻差唔多
Agent17 次次更新完啲任都係under development
上次更新先更完聖誕event主線都冇推過
有,翻譯得好差
Radiant更新,今次只要半年就更新到
life changing choice改名做sicae仲要重新玩黎過save
師兄我去到strip Club卡左,傾晒計都冇野發生,又走唔到有冇教學

另外係咪剩係update左呢條線?其他冇?我去個lab度冇得探妹
所有地方都問哂去哂唔會卡會自動推劇情,姐係一係有地方未去一係有人未問
今次更新仲更新埋moon個約會
原來又remake左故事,難怪搞咁耐
頭三章只係改左少少,係四章之後改得比較多
由原版boy meet girl故事變左assassin creed
summers gone更新
新update定齋beta轉完整版先,好似冇耐先更新完beta
beta > full
又要重新玩過改過哂D野,等攻略出左先再打
想問下 有冇人玩過隻patreon h game
男主失憶比天使執返去天堂 可以做愛補魔
後尾又比人捉去地獄 走得返出嚟
唔記得咗隻game咩名
Sunshine love同fashion business更新
邊度down,如果f95度down係返f95問應該會有人識
伊莉
打咗幾個隱約記得嘅keyword都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞