[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

Where it all began 出左chapter 2
之前beta依家正式唔知有冇加到野
milf of sunville 更新
我都係睇到你個回應先知原來有Patch。Kei同Sky本身係兄妹關係但因為Patreon而和諧咗?
難怪我硬係覺得啲對白怪怪哋,睇佢哋Roommate前Roomate但又不停話唔扑得,當時一頭霧水Roomate又冇血緣關係唔知佢哋搞乜。
通常Patch係unlock R18情節,但本身已經有扑嘢,搞到我完全唔知有Patch呢回事
普通steam/dl site賣既game有patch通常係解鎖/解碼,patreon既game既patch就係解鎖關係,隻隻都都係咁黎避patreon既on9 policy,除非佢唔係係patreon度上而係用其他集資平台
想知有冇patch直接睇f95 game果頁post頭就知,通常見到即打就冇錯,除非你係極度唔鍾意亂果種人
長知識,姐係齋睇扑嘢嘅話有冇Patch都冇所謂。
睇禁斷劇情冇乜所謂,唔係蘿莉就得,睇咁多年HCG淨係得蘿莉同灌乜灌柒果啲超重口味嘢我係頂唔順。
AOA ACADEMY個作者發生咩事
PATREON都冇埋
唔知走佬定爛尾總之聯絡唔到
有冇玩college king?
之前官方改左係steam free 成個complete season
玩完先發覺如果幾過癮 而家拉緊有冇其他類似ga game
一律建議being a dik
EVAKISS果隻已經等左半年以上無更新, 作者話12月會出v10 信住先
劇情完成度點?
我見得2個season
仲出緊黎緊12月就出第三季第一章
Bad你可以當係ck既完全上位版,鍾意ck既一定更鍾意bad
年更既game都唔少,得半年更一次既唔需要太驚訝
Thanks
等過兩日steam sale入手
A Promise Best Left Unkept 更新
想請問college king 2係咪未有漢化patch.
應該係,冇玩開唔知
fates collide
helping the hotties今個禮拜更新,更新有全英文配音同中文版

emma有成章個人線又有個人end作者真係偏心
Helping the hotties同summer gone更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞