[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
大嗰個同細嗰個都唔得
係game果個file入面既game file,例如你down完解左zip個file叫name[0.1],click入去之後入面仲有個game file,mod果D放入去果個game file 度,如果仲係唔得咁就係個mod未更新入唔到隻game既最新version
oialt係前期已經有得簡係後期先決定有冇大肚,依家可能轉左係玩一發入魂,到你有得簡果時就決定大唔大肚?
講真應該係一中出就有bb
睇返oialt又真係一有得你簡就決定大唔大肚,前期全部自動波決定中出定唔中出
得咗,原來個mod d野要放出去個原本file,唔可以成個咁放入去 入面個game file
暫時玩左十幾隻依類game
覺得最正都係Heart Problems果個non-aunt
可惜其他人都有得上係得佢冇 係最尾個chapter有得乳交下
希望快啲更新
賽巴斯丁個靚妹都未有得屌啦
heat problem模係唔錯,個故事就一般啦,係我眼中都係T1~2左右,同eternum,oialt,bad佢地比仲係差幾遠下
其他真係一般,但以我暫時玩過嘅作品計最正真係個non-aunt依隻樣同feel身材,其他好評如潮個啲都係主打玩法但啲女又差咁啲,你講個幾隻反而未玩,試下先
試左post頭t0果堆先,基本行內最頂尖既係哂度
Eternum 結尾
睇你咩定義,闊d既係計有冇同男人做過,窄d既係計舊處女膜有冇爛到
日日引鳩mc屌佢最後居然怕俾人中出,姣又姣唔哂唔啱人設囉
不嬲都唔係計塊膜的
鬼佬左膠多數計經驗唔係計膜,佢地好多都信有唔覺意做運動/打潛艇破左膜呢d野
都係嗰句,你覺得用飛機杯叫唔叫破處
Oialt咪係0.5中出老母大肚之後完左先生,大唔大肚同結局冇衝突
Btw,oialt試過搞大哂judie,lauren同老母之後行死亡結局,lauren係個墓前面講明明應承左佢地永遠係一齊點解唔守承諾真係好撚慘
死渣男
角色無上帝視角
呢樣真係睇你點計,女性黎講亞洲多數傾向計膜,歐美多數計傾向有冇同真人有過經驗,你用亞洲角度黎睇nova個處就係俾佢自己破左而歐美角度黎睇佢仲係處,跨地區黎比較根本唔公平
關係未深姐,遲d你驚佢唔求你中出佢咩
而且點解唔學oialt有patch呢樣俾人屌左好耐,有關係就唔係外人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞