[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
已經試左2個
https://f95zone.to/threads/our-red-string-v0-9-remastered-final-eva-kiss.48813/
多選項劇情類,女女都ok好睇

https://f95zone.to/threads/girl-life-v0-8-8-5-community-project.411/
俄羅斯女中學生模擬器,第一次玩高自由度,只建議玩一次,後續極度苦悶。

https://f95zone.to/threads/inner-empire-v1-0-defiant-explorer.130720/
純文字TRPG,新出,未來可其
My Bully D對白點解可以寫到咁老尷,咩事
一開頭係咁因為個作者初哥,去到4定5章之後會好返好多
咩料,Gwen原來就係……
你去到5章之後劇情就反轉再反轉
堂堂大企業千金,咁就失身 + 初吻 + 中出
睇返頭幾章因為果條友岩岩整開始整game所以劇情都係弱弱地智,重制過既life changing choices劇情就好睇返好多,依隻game都係差唔多去到emma線先叫好睇返d
thx,按實shift搞掂左,之前有隻game都係咁,不過太耐唔記得個方法
明明都Sky係roommate,又唔係sister,點解唔可以結婚?近親問題避左都唔結得,咁不如改返做Sister啦
其他game default左Roommate,D對白都可以夾到roommate又得,sister又得。
你要知道roommate同landlady只係唔好俾patreon撚既做法替代詞,默認你打埋patch玩點知會有人唔開patch
我知係避patreon,但係都有人唔用mother同sister架嘛,個D反近親撚咪會繼續用roommate同landlady。一陣開手機改返做sister同auntie先,Klara個樣唔似老母
我都覺得唔似,連後幾章劇情都好似唔係咁但又話係黎,幾混亂下
Hera唔係後宮角色表嘅頂,輸左比Klara唔緊要啦,我頂上咪得囉
Hera Aina Freya母女姐妹丼
Hera好似冇得溝
Aina嫁比五十路阿叔,Emma係咪焗住要跟埋去,買一送一,好癲
我玩咗陣 都係用佢default roommate 就算但玩落明顯見到個氣氛係想寫禁忌關係
未玩過冇patch版唔知劇情有冇改,但如果冇改而做roomate都唔可以係一齊會好怪
有無人玩countess in crimson

最初爆覺得好短加爛尾,點知爆第二結局發現四個結加埋先係成個故事。

除咗最廢結局外其他都要搵野解迷,個支線好感人,又會直接影響結局,收伏線嗰下覺得好有電影感
鍾意80~90年代風既推薦I Was a Teenage Vampire,幾有潛力畫面幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞