[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
更新慶迎新年
gates hotel返生,我記得依度有位巴打好鍾意隻game唔知仲係咪度
Nova 好正
睇左0.5walkthough,可以確定既係有nancy同penny既scene,luna同nova唔肯定
Changelog:

1201+ new images
50+ new animations
11500+ new lines of code
29+ new music tracks
90+ new sound effects
New Eternum login animation
Several render and code fixes
FYI,0.4果時要8個鐘左右先有人leak
0.5已更新
今晚就玩
玩緊 Ripples, 個故仔 同 啲女都好正
可惜eternum同oialt冇修羅場,睇住alex同dalia講緊佢地鍾意果條仔點好點好果時就諗起judie同lauren互相吹奏自己條仔幾好最後兩個自爆果度
仲有姐妹內鬨爭仔
點解修羅場咁少
個walkthrough mod要放係邊個file
Alex著晚禮服真係好靚
通常都係under game file
點可以係ios玩到?
f95個post有mac版link
感覺人物靚左唔知係咪錯覺,特別係luna明顯同0.1果時唔同左愈黎愈靚,可能係燈光效果技術好左
gallery都冇,唔知係無視無整定點
明明今次更新好多嘢 遊玩時數都長但係玩完都係空虛 又要等下次更新
每次更新完都係咁,而且今次主線推進唔大
有排等,oialt都更左年幾兩年,而且eternum仲會多更新過佢姐係起碼過10個更新,你預24~25年就差唔多
btw,居然咁都冇中出
中出呢啲急唔嚟 不過我驚奇在佢冇得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞