[歐美H game]推介(7)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
一個個月點無得取消,又唔係一炮俾一年
咪就係一炮俾
仲有半年先完
做咩咁傻仔,係俾都一個個月啦你自己都識講patreon既野有又一個月冇又一個月
太易信人,以後絕對會汲取教訓
想支持咪頂多出果時sup一期唔洗個個月都俾既
推薦下Superhuman

簡介--即將上大學嘅主角因為一個陰謀,被怪物感染變成咗擁有變形能力嘅超人類,從此主角唔單止要面對自己嘅新身份--係用超能力嚟救急扶危?用嚟係滿足自己私慾?定安心做平凡人? 同時亦因為超人類呢個身份被牽扯入遠遠超出想像嘅超自然世界,並且要面對人類/超人類/怪物之間嘅角力同陰謀

畫風未必個個啱口味,係比較抽象嘅美漫手繪風格

但劇情同世界觀建構得好正,背後嘅謎團好耐人尋味,例如:點解怪物要感染人類,將自己能力傳俾人類嘅目的係乜野?

而且戰鬥場面設計得幾出色,真係俾到自己係動漫主角嘅feel
你食得幾偏下,畫風都幾重口
我畫風priority唔係好高,要模靚嘅第一頁list出嚟都一堆,而且手繪反而最大限度發揮到想像力,用engin啲模做唔到

隻驚最吸引到我係世界觀同氣氛渲染,直頭可以話係western anime就算唔計h scene都係超能力題材之中嘅佳作
d畫風真係搞唔掂下隻game再相遇
Virtues完
口味問題冇野好講正如之前有巴打鍾意light of my life我都唔知點解,但我相信一個好既故事配上好既模一定會比好既故事但配個爛模強吸引到更多人
btw,之前推薦隻twisted memories玩左未
超能力題材本身就niche,冇得咁揀擇

同埋隻game確實有過人之處,如果本身係動漫迷或者對超能力/戰鬥類型驚有興趣,我會話因為畫風放棄有啲可惜

twisted memories down咗未得閒玩
有冇啲有養成元素 既game
點養成,姐係sandbox儲數值果種定rpg game升lv果種?
Sand box或者管理系個種
Mystwood manor
Holiday island
ok manor唔好玩,試埋island
地獄歡迎你
island幾好玩 0.3.1 個陣就擺係度唔知依家up左幾多野
點解會有人鐘意做苦主定俾啲女玩
性癖呢家野就係自由既,有人就係鍾意果種珍貴既事物被摧殘,鍾愛既人俾人一dd偷走既痛亦快樂著既快感
NTR人我推薦Hero party must fall,講主角係俾魔王派入勇者小隊做卧底嘅惡魔,透過NTR勇者後宮團等心理戰術嚟離間破壞勇者小隊,從而打破每一代魔王都要被當代勇者殺死,惡魔不斷比人類屠殺嘅命運

畫風係pixel像素風

隻驚做得最好嘅位係corruption,聖女(女神指派嘅勇者未婚妻)係主角攻勢下慢慢墮落嘅過程係我見過寫得數一數正
講墮落既我推薦A Promise Best Left Unkept,同樣女角視點睇住自己點墮落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞