Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
講刀仔爆機係咪唔記得咗ashley要去攪制嗰part
三上憎ps2 係真但ps2 易壞其實都只係都市傳說,我自己部ps2 日版10000 初期型號,連住外置bb unit 日日ff11 用左超過10年,只係dvd 頭老化其他一直正常,最後一次load 碟正正係ff11 最後一隻追加碟install , 要返轉部ps2先讀到
係咪多咗潛行
呢個年代fan made仲勁過official

FB見到

呢個係咪新角色黎
6 代既counter 都有埋
嗰個laser通道其實都係4抄返套電影
等fitgirl有就玩
leon d 頭髮仲係咁飄逸
老女人ada
ps2易壞邊個講架?
我屋企個部而家仲玩得,只係打直load碟無咁順
你都on9,Re4幾乎稱得上係第三人稱射擊系統先驅,好多遊戲後期都有借鑒佢
動作遊戲來講係當年嘅水準係超晒班
入屋就有,唔入屋就唔會出
好唔掂
J Ashley 算
恐怖感
神早無啦
舊BIO2 舊BIO3光到 子彈又過多 只係無得靈活操作嘅槍GAME
outlast先係逃生類既頂點

biohazrd係喪屍槍game>格game
隻village 3rd person mode 有d 失望,唔係RE2,3 嘅操控,即係stick 向後拉成個角色會360度轉身走,只係正面向後退同第一身冇分別
幾時又變咗抄
Kill switch係TPS但係個視點角度闊過bio 4好多
bio 4果隻係越肩式視點,再貼近啲個人度
日本同鬼佬業界都讚佢視點set得好
變唔變質就睇你點睇啦
bio 3可以調彈藥,加咗緊急迴避變埋動作game添
明明好cult 但leon 做又好型
hea到咁
後面仲有一隻

夠快可以打埋攞多$10000
狗 隱形蟲 好撚驚

仲有不知方位嘅喃嘸聲
算啦本身冇諗住整嘅mode佢都特登整比我地玩
係有少少美中不足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞