Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
leon 成個廢老咁三句不離racoon
去到6 leon Chris真係全部變哂廢老啦
然後全部仲係單身
5代比wesker玩左幾年毒
係有排養嫁喇
佢做咗chris老婆,比人抖下啦

其實大把角色可以講
2 sherry
3 Carlos
veronica steve
sherry 6 出番黎

carlos billy 呢啲就真係失左踪

steve死左啦
咁計claire自聖女密碼之後都抖咗廿年
得leon chris有keep住蒲頭
chris老是1常出現得最多 (1, cv, 5, 6, 7, 8)
leon得2 4 6但感覺上死忠比chris多
9應該會出返黎 即係下下年果隻bio
呢代主機開始啲模組已經有眼耳口鼻,開始要faciel capture嗰隻level (Jill個原形係Julia Voth)
再者佢唔係全3d game,而仲係用緊傳統re1-3嗰隻2d背景background
所以可以啲3d model嘅畫質可以比當時嘅game推得更高(其實都睇得出靚過re4)
revelations 2咪claire
biohazard 啲死我信一半
wesker 第一集都比怪物插死
Ps4版有?
有 但你預要load好耐同埋畫面好差 玩pc版好過
可惜冇續集
Degeneration又見到佢infinite darkness又見到佢
為咗28號Rose隻DLC玩番Bio8二周目拎手感
PS5版真係完全唔使load咁
RE2 claire明明換咗人
infinite darkness又用返舊人
都唔知CAPCOM想點
同樣Leon都係CG電影包攬晒主角咁滯
Chris出得一集電影仲要比人笑
係咪又有新CG電影?
屌你老母
再生者一定嚇死人
根本ps4就應該要淘汰或者玩家自己換ssd
但罪大太垃圾 出極貨都未去到任買
搞到d人要玩ps4版 機能上閹割咗隻game 比足錢但享受唔到所有野
PS5抽唔到, 換PS4 pro又好戇居咁
一律建議轉pc 或者 轉會 買xbox s/x
PC玩MOD不知幾正
好彩戰神唔係only ps5咋
我部pro仲有得用
有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞