Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
中左毒咁下面個LEON
眼圈都紫色
之前講過嘅revelation 3都無影
如果爆咗機有個探索MODE可能會好啲
未爆唔俾人慢慢探索
最正係免費,值得一戰
刀仔有耐久度
好似曾經有傳聞話revelation 3被拎左黎改做成Bio8
應該有一把無限嘅會比你
但咁嘅話下下擋到電鋸人又好屈
睇下刀仔有無得自動回滿
呢個Leon真心火到爆
我睇完出咗戲院係咁屌
全系列最靚仔嘅角色搵個咁嘅演員演
Ada就算未必太似,但冰冰起碼都係靚女先
我唔係要擋電鋸

用嚟打

嗰時傳班高層睇完好鍾意啟示錄3就將佢扶正做第8集

然後早排又傳第9集同月亮有關,會推新主角,敵人係雲迪高之類傳說怪物(類似8用人狼)

第8集尾rose拜山條片放咗好多暗示位(老母同女講嘅故事書,rose對鞋都同月亮相關)
Re2隻高大衰煩到仆街
成日一開門俾佢打返入房
Re2re 有新engine 有新遊戲系統 有原作情意結 兼顧到動作同恐怖既元素 只係表裏關劇情做閪咗 如果唔係可以叫做完美

Re3re 用返re2既engine同遊戲系統 冇恐怖元素 劇情短又唔特別 仲要同原作劇情差極遠 情意結呢點都扣埋分

本身remake已經係叫炒冷飯
re3re站係re2re既成功之上再加埋re3原作既情意結到最後都可以炒到成pat屎咁 真係冇得原諒

Capcom跟本就知道隻驚咩料 所以是但搭多隻豬頭骨多人生存對抗game
對奶夠大就得
個model啱啱生咗仔
重金請返黎去洋館送頭
邊估到要打BOW生存到最後已經好勁
其實remake 2 真係好可惜, 本來可以上神枱
leon claire變咗hi bye friend, 表裡關基本上係冇咗, 明明原版條route已經近乎完美
Mr X成撚日欠左佢咁追住你,真係好煩好破壞隻game,一係特定場景追一陣就算啦
追住player 其實冇問題, 最多避佢,最慘佢會warp ,原本係你後面,過多兩間房突然間會係你前面出現 尤其取得重要道具時
記得個時d鬼佬都屌好撚煩,Re3個時就好好多,只係劇情上追一陣
結果chris 變左poulder puncher, 蕉變左sandwich
Mr.x嗰時係多人讚有壓迫感,反而之後追跡者都做唔返,變咗劇情先出嚟幾令人失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞