Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
Ashley嗰樣好似老咗啲, 唔知點解
仲有黑絲
Remake哂之後係咪再reremake 1
What are you buying?

What are you selling?

Ahahah thank you Ahahah thank you Ahahah thank you Ahahah thank you Ahahah thank you
新嗰把聲唔夠重低音
Come back anytime
超級期待
個樣老咗好多

我不行了
唔同啦下丫, 呢個更加似乜冰物冰果D大陸網紅樣, 同埋比起2re真係老左少少.
咁match返個時間線其實都啱ge.
係都Code Veronica 先喇
——原版之中,里昂VS克勞薩的刀戰演出風格非常浪漫誇張。而在RE Engine的時代,遊戲的整體風格都更嚴肅更寫實。請問這次的重製版會以什麼風格重新演繹?
平林:我們現在能告訴大家的一點是在這些過場動畫中,我們會儘量減少那些突然來個QTE讓玩家們在反應不過來的時候就失敗的設計。里昂與克勞薩的那場經典刀戰確實是加入了不少QTE,但大家不用擔心這場刀戰就這麼沒了。但究竟實際遊戲中會是什麼樣的劇情、什麼樣的遊戲設計,請大家期待!

A9 SOURCE
leon help 好似老左成10歲咁....不過都幾靚既....同埋個樣無咁後生感覺上無咁煩
空翻避Laser個過場先誇鳩張
Mod
Dlc
期待重製BIO 5
最尾仲可以坐喺度擺pose

原來力架把刀仔佢keep到而家
唔驚冇
之前兩集都可以比你轉Classic Outfit
把刀插一下頸冇左20%耐力
牙焦條短裙仔
好似好正,想買
但是舊版都仲未爆機,買steam嗰個會成日彈game,冇癮
電鋸咁早出?

呢個ada真係唔係好得
前排先爆完VR版 真係好撚好玩
NOT ENOUGH CASH!! STRANGER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞