Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
RE3黑歷史算本身隻game廢到…阿Jill造型又唔掂

要講嘅話其實RE2都cut 咗好多,後期埸境縮水,過埸event比起原版冇晒互動…不過畫面氣氛係一流

同埋因為隻RE3咁廢先比人再放上神枱,仲傳聞有Director’s Cut之類補完
最慘係出撚到個nightmare/inferno唔使正經玩,刷分拎到支火箭怒轟就得
自行申請縮減遊戲時數係咩玩法
老實,經歷過RE3, MH Rise 呢啲7嘢,而家未必會沖capcoin首發
rise本編其實算足,係拆散ending出柒啫
本身呢啲game其實唔太預dlc內容,係畀隻world餵大咗個胃

而re3r如果你跟返原作,其實個遊玩長度都係差唔多,只係佢大改咗內容啫
俾人話係reimagine,唔係remake
比較唔抵嘅係如果用resistence嘅資源嚟加返長隻re3你話幾好,呢隻嘢垃圾到而家都冇人提
本身bio3內容係少 所以fans期望嘅re3係會豐富返個內容 好好咁利用raccoon city咁表現當時城內慘況 點知佢仲整柒咗
RE3黑歷史算本身隻game廢到…阿Jill造型又唔掂

要講嘅話其實RE2都cut 咗好多,後期埸境縮水,過埸event比起原版冇晒互動…不過畫面氣氛係一流

同埋因為隻RE3咁廢先比人再放上神枱,仲傳聞有Director’s Cut之類補完

無Director’s Cut喇
隻game仲要dlc都冇
新Jill 樣同套衫都靚喎
幾襯本身STARS 差婆feel
pc 係咪無得直接買gold Edition ?
你有道理,而且感覺都真實啲

不過睇外表始終覺得Remake 1 同Bio5 果個最正
有可靠消息話唔會cut野,仲新增左新場景同新劇情
官網寫有,但冇preorder ,可能等發售日直接上架
呢下真心嬲,本來你DLC加返場景都叫可以救一救隻game
屌你咁都唔撚做
流出過啲咩
Re4同Re9

Remake1
Bio5轉咗金毛麻麻地
《惡靈古堡4 重製版》於上週揭露最新時機影片,次世代的畫面讓粉絲看的心癢癢,巴不得趕快玩到。但相信近期有在買《惡靈古堡》系列翻新遊戲的玩家,內心難免會擔憂三代重製版大幅縮水的狀況發生,對此 Capcom 表示,明年將推出的四代最新重製版,遊戲長度將與原版幾乎一致。

回顧 2020 年 4 月時《惡靈古堡3 重製版》全球推出,遊戲精緻的畫面和吉兒細緻的臉蛋,讓玩家相當驚艷;但「遊玩時數過短」卻成為一大敗筆,從厲害的玩家能夠在 1 小時內速通,就可以感覺到部分趕工刪減的痕跡。

好在隨著《惡靈古堡4 重製版》的消息陸續釋出,Capcom 也公開這款遊戲的內容,許多玩家們在意的遊玩時數,製作人平林良章表示,新版將和 2005 年登場的原祖版長度差不多,也就是以平均值來說,大部分玩家約花 15 到 18 個小能夠通關,也是惡靈系列相對比較長的流程。

https://game.udn.com/game/story/122089/6710601
把聲都型過新果個好多啦
上集佢做新人就話接受到把聲嫩遮
今集應該要有佬味
有個疑問, 黎明做菜鳥散仔,其實原本係咪同Chris台同事嚟?

不過Chris係特種部隊,而佢就係老散
唔同部門
勉強都可以話係嘅
畢竟同一間警署
關咩事,以前冇dlc 呢樣嘢有冇影響到本篇
本末倒置
有咩,我記得出過hd 版一次
我就係問re 9流出過啲咩?
啲體技好似仲勁過shotgun
睇preview已經知係邊條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞