Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
話就話dlc,其實咪又係本身plan好出,好似re2r嗰陣出咗一陣已經有dlc
唔知會cut幾多野
Bio3 remake cut撚晒d版圖cls...
CV有部分版權係SEGA度
變左屎忽下巴
睇trailer呢集似係認真係搞
4本身個口碑太好,capcom應該唔敢亂搞啩
我就覺得唔太關事,發行咪又係capcom做
睇wiki講sega唔做家用機市場後直頭都已經唔限制出落去邊部機,所以之後咪出咗隻完全版去ps2 / gc / ps3
同埋隻dark chronicles都有cv劇情啦
老實,經歷過RE3, MH Rise 呢啲7嘢,而家未必會沖capcoin首發
可以出
不過要俾返錢SEGA
CAPCOM而家行緊
慳錢整Game政策
佢每出一隻遊戲都想賺盡
同埋CV當年銷量冇其他咁高
佢多數擺資源落重製bio5 6/或者整BIO9
一係去到4就stop咗佢算
就咁網上睇完全唔見到有人話要remake 5 6,剩係見到話要remake cv,除非capcom扮睇唔到
rise本編其實算足,係拆散ending出柒啫
本身呢啲game其實唔太預dlc內容,係畀隻world餵大咗個胃

而re3r如果你跟返原作,其實個遊玩長度都係差唔多,只係佢大改咗內容啫
俾人話係reimagine,唔係remake
比較唔抵嘅係如果用resistence嘅資源嚟加返長隻re3你話幾好,呢隻嘢垃圾到而家都冇人提
re3姐
re7,2,8都冇問題
條短裙無左???
14碎整到好似24碎咁

我都想佢出呀
本身bio3內容係少 所以fans期望嘅re3係會豐富返個內容 好好咁利用raccoon city咁表現當時城內慘況 點知佢仲整柒咗
明明人地20碎
結局仲問leon加鐘
同埋Remake 3 係判左出去比人做
Pre order special 個件衫覺得好腫脹
Leon: sorry我對double may冇興趣
story of my life
玩耐少少都唔得頭暈
新個個都好掂
兩你都正
都係嗰句,個director都完全係capcom嘅人,協力嗰啲亦係capcom舊人/子公司
好似cv咁,我見日文wiki page developers直頭冇寫係capcom㖭,咁出嚟嘅結果咪又係一線大作
所以呢啲位根本完全唔成做得差嘅理由

你話咩嘢operation raccoon city嗰啲就真係判咗出去啦,連個director都係鬼佬嚟
舊版個內容都好多野玩架啦
點知整完新版少勁多,又唔係好知打緊乜
Rise得罪你啲乜
算好玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞