Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
表裏係本身有嘅嘢
ada個故事係ps4版加(僭建)落去

BTW,最記得capcom柒撚到連條cg片都冇保留原檔,搞到要將條疑似係480p mpeg2擺落去hd remaster
佢咪話reremake
暫時睇好似保留咗舊嘢嘅嘢之外都加咗啲新場景
嗰個歪頭阿叔間屋認唔到舊版邊一度

Btw,個煩膠妹識拎槍
反四代唔一定同CCTV有關
Umbrella結局Intro一句交代草草了事
之後劇情愈來愈失控
四代亦開始大量出現拎武器嘅所謂感染者
直接導致去到五六代變鎗戰
之前好似話已經霸咗個domain name
似係intro嗰part加長咗
不嬲唔買呢啲figure,反而其他產品重想要
8我無買隻game因為玩唔到第一身
但我都買咗佢set槍
我一路都覺得capcom想remake執返正個故事
而家睇今集trailer/gameplay,可能真係冇錯
re3r好似除咗隻公仔之外都係得本嘢、地圖poster嗰類
Ashley真係咁老咁
本身仲諗條魚boss咁鳩會唔會cut
睇trailer見到仲有
有同感呀
本身我都唔係好鐘意4代同之後集數
正如上面巴打所講,劇情大暴走
特別4代唔知點解要整到咁中二同膠化Leon

不過睇完重製預告,用新engine,執過啲色水氣氛
冇啲太誇張既體技(可能預告冇show)睇完有啲想玩

p.s. 今集ada個樣有啲似Jennie
暫時好似未見城主d手下同krauser,希望唔好cut
會訂pc steam 版同ps5日版碟,主力pc 玩mod
只係記得體技仲勁過用槍射
it will kill!
https://youtu.be/bjJF-recw7c

唔知仲有冇呢d鳩野
日版figure box 比之前貴多成萬円,重要只限e capcom, 可能上隻village 太多死貨,village box 我Amazon 最平見過9800円新品
阿加呢囉
只係叫好唔好叫座
呢啲game先真正值得remake
dlc件褸
有冇佢既寫真?
Leon ~~~~
Cv 我DC , game cube , ps3 都有,係三上製作,當年係因為商業原因唔可以叫正傳先改名做cv, 記得game player 本攻略篇訪問有講過
d cosplay衫做乜鬼
反正都係等mod d清涼裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞