Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
9會係最後一集正傳(傳聞) Chris Leon 共演? 之類
STARS 係市政府(umbrella ) 重金禮聘去招募返嚟,全team 都有特殊技能, Leon 只係個學堂畢業第一日返工嘅散仔

上次好似都係我po
8已經錯咗啦
大大力咁宣傳8 DLC
睇下就算
始終都係好耐之前cap
果陣未有plan出DLC都唔出奇
不過outrage都冇咗影
你地成日講
攪到我好想睇番
用手擋一樣冇問題 斷咗咪淋返天拿水黐返
之後會唔會有埋5 6重制
其實後期有解釋點解斷左都可以黐返
唔係人人得
問樣嘢先,8個DLC出咗之後會唔會出新碟?
定都係買舊碟再download?

同埋有無人知第3身模式係咪新買返嚟就玩得?唔洗爆一次第一身下話
講開又講其實我仲未玩7同8
同埋唔知呢兩集玩乜
兩集都好玩其實
如果你本身有舊碟,可以直接買DLC , 新碟其實只係跟多張DLC code 紙

第3身上新DLC patch 後理論上可以直接用,幾日前出左新demo 可以試
無舊碟啊,就係因為第一身所以無買
依家有第三身先想買
咁都係有新買新啦
新版只係得日本有出碟(ps4,ps5),如果行版都只可以買舊碟再download,日版會冇咁血腥同需要用日本psn 去入DLC code , 我自己係日廚所以就冇所謂,但玩開行版就要留意
最好就一齊連住玩完整D
淨係玩7應該對Ethan冇感覺
有代價
好過Netflix同reboot果套嘅
28號出金版,全齊
Paul果套真人版當普通爆谷片咁睇都叫OK
叫BIO HAZARD就完全唔合格
NETFLIX同WTRC就本身作為一套劇 / 戲已經係垃圾
7,8個故事寫得幾好
Outrage好似話cancel埋
另外RE9之前有過少少未確認情報
https://youtu.be/YIqa5BoTdDo
https://youtu.be/fuNryT9C68E

仲記得睇到最尾先知佢係leon
咪再出呢啲啦 玩咗3集追蹤者
比人慢慢探索下得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞