Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
Village Pc DLC 已訂等unlock , 琴日順便暫時uninstall 左mod ,廢事新patch 有問題,另外再訂左ps5 gold ver 日版碟 收藏順便又玩多次
邊度有得訂deluxe/ collector version
如果行版可以問籃店,日版collector 今次只限e capcom
諗起都煩
唔介意為咗第三身mode玩多次
BIO 我玩極都唔厭 今次BIO 4 一樣steam ps5 同時訂
4代真係經典
唔係講笑,4真係買得最多次,GC , wii , ps3 ,ps4 , steam GC 我應該爆左20次以上
VR版呢?
Fuckbook 嗰隻冇買,唔想支持fuckbook

https://na.cx/i/U9 CC8tr.png
https://na.cx/i/QqV1Q GN.png

唔記得壓縮
狗狗
我覺得成隻Game最得人驚係電鋸佬
當年第一次玩 俾佢秒殺 頭都甩埋出黎 真係嚇親
有時真係唔明capcoin
明明raccoon city咁大可以講咁多嘢
但偏偏就唔肯造大佢
Re3可以行嘅地方得兩條街,咁感覺重細過re2狗屋
佢有心做唔慳budget嘅話實好正
你一定係唔記得左
水蚤人
做大左啦以前
出左幾隻game
以前有啲係外判

佢用re engine做會正好多
可能留返畀outbreak
但明顯re3r個raccoon city map係仲未plan好,即係capcom應該仲未諗地圖其他位點整

唔知有冇人留意到
連地鐵嗰張地圖都係fake(即係collection box送嗰張)
佢就咁喺舊作嗰張地圖改個新map上去,其他位仲係舊,啲比例仲要錯鳩晒
同埋真係要講,re3r個打擊感都差過2r咗好多
唔知係咪因為多敵人機能負荷唔到問題(唔爆血、甩手甩腳)
仲連開關門嗰啲物理細緻位都cut鳩晒
隻3係外判制作 ,好似得一年多時間做, 加上低成本開發, 咪cut 左好多野,根本係RE2 DLC 嚟, capcom 都知內容太少先另外整多個對戰mode 去充數
https://youtu.be/k7aq5kgr9Pc
有冇巴打試過以前玩個時俾電鋸佬鋸會好似條片2:52咁會互相推拉我記憶當中佢一鋸落黎就直接鋸甩個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞